Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako nahrať súbory v Google Drive online, ale stále ich budem vidieť v pc?

Dobrý deň,

existuje možnosť synchronizovať súbory iba online na Google Drive s tým, že v počítači ako keby stále vidím dané súbory, ale fyzicky mi nezaberajú žiadne miesto?

V DropBoxe vidím v počítači všetky moje súbory, ktoré tam fyzicky nie sú, pretože sú uložené iba online. Výhoda toho je taká, že po kliknutí na daný súbor v pc, sa mi automaticky stiahne a otvorí. Po uložení a zatvorení sa mi súbor automaticky nahrá na to isté miesto online.

Existuje také niečo i pre Google Drive? Mám 1 TB priestor v Google Drive a idem si kupovať Macbook s 128 GB úložiskom. Nechcem si každý súbor sťahovať ručne a potom ho ručne uploadovať.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://superuser.com/questions/1476797/is-there-a-way-to-open-google-drive-files-with-your-installe…
RedMaX 08.09.2019 16:50
RedMaX
Podporu aplikací Gůůůůgl zrušil, jejich API rozhraní to přestalo podporovat. V Linuxu to umí už jen… poslední
Rce 09.09.2019 22:25
Rce

https://superuser.com/questions/1476797/is-there-a-way-to-open-google-drive-files-with-your-installed-programs

Neco je placeny nebo nejak omezeny a je tam i nejaky open-source, ale nic z toho jsem nezkousel. Nicmene pri tvem dotazu me napadlo, ze kdyz existuje neoficialni aplikace pro sitovy Google disk na linuxu, tu jsem nekolik let pouzival, ze bude existovat neco i na Windows.

Pokud budes neco zkouset, dej vedet, jak je to funkcni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru