Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, taky jsem hledal na tuto odpověď otázku, ale mistři, kteří jsou na PC pořád dělají z uživatelů…
Jindra Plum 22.12.2008 00:49
Jindra Plum
pro všechny podobné "samoadminy": microsoft, který dal nesvéprávným (jak tu předřečník správně pozna… poslední
lední brtník 01.01.2009 13:37
lední brtník

Ahoj, taky jsem hledal na tuto odpověď otázku, ale mistři, kteří jsou na PC pořád dělají z uživatelů, kteří občas neudělají vše správně blbce :-(. Rady nainstalovat Spyware doctor atd. mi nepomohli, protože se pravděpodobně Antivir 2009 vyvíjí. Tento program už při instalaci detekovali a např. aktualizace nebyla vůbec možná. Tak po několika hodinách zoufání jsem narazil na produkt od Malwarebytes - AntiMalware. Byla to spása a jako jediný asi z 5ti instalovaných fungoval. Zbytek Antivir detekoval nebo byly zpoplatněné, takže detekovaly, ale nesmazaly. Přeju hodně štěstí všem, kteří se s touto mrchou setkají a těm, kteří z nás dělají blbce průser tam, kde bychom jim na oplátku mohli pomoc my!:puff:

pro všechny podobné "samoadminy":
microsoft, který dal nesvéprávným (jak tu předřečník správně poznamenává) do rukou admošská práva, se na své klikající stádo už nemohl dále dívat, a updatoval svůj removal tool.

snad to ten nástroj zvládne za ně. protože lidi co dostanou 10x v komentářích návod na odstranění, a přesto se tu vyplakávají že je nikdo nechápe a má je za mentálně zpomalené, doufám netrefili do nového roku a skončili v pekle i se svým vědomně nainstalovaným spywarem ]:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru