Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Koupě konzole Playstation 4 jako rodinný dárek k Vánocům (2. ČÁST)

Ačkoliv mám spoustu důvodů, proč ne, říkám si, že když mě to napadlo, tak bych do toho měl jít a neohlížet se na ostatní - třeba je to opravdu chytne a stane se z toho každodenní aktivita, alespoň na hodinku. Možná, že dalším takovým důvodem, proč do toho nejít, je absence kamarádů, že možná, kdybych jich měl dost, ke mně čas od času může někdo přijít, ale ve třídě se sotva bavím s jedním člověkem, který je navíc z jiného města, kam každý den dojíždím v rámci studia.. leda se s někým seznámit právě někde mimo v komunitě her a třeba by to i šlo.. Vím, že se dá PS4 koupit i levně.

Co si o tom myslíte Vy? Napadl Vás někdy taky nějaký takový šílený nápad z čista jasna? Měli jste někdy podobné dilema při výběru vánočního dárku? Jak jste jej řešili? A kdybych chtěl opravdu koupit Playstation 4, tak jaký model přesně vybrat? Díky všem za rady a tipy, těm, kteří se třeba v technice, počítačích, televizích, smartphonech a všech tady těch věcí vyznají a mají ověřené zkušenosti.

*Když jsem měl tu mánii, tak jsem se zaměřoval hlavně na Kinect, protože mi přišlo, že se to pro rodinu hodí víc, taky jsem se díval na společenské hry, sportovní a takhle, aby se zkrátka zapojila jak ségra, tak i mamka a taťka. Hledal jsem si různé recenze a koukal na videa, kde to lidé rozbalují, kde hraje a baví se celá rodina.. proto mě to tak chytlo.
I grafomanovi musí stačit na jedno téma jeden dotaz. (karel)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru