Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odebrání účtu Microsoft

V tomto okamžiku jste ho ale smazali pouze z vašeho počítače a pokud se ho chcete zbavit zcela, musíte ho smazat ještě u Microsoftu. Pokud jste mazaný účet používali, tak je docela vhodné ještě před mazáním udělat pořádek – ze Store odstranit platební karty, smazat e-maily, vyprázdnit OneDrive (pochopitelně poté co jste si vše zálohovali).

Ke smazání účtu se vydáte na login.live.com a přihlásíte se abyste mohli pokračovat do Zabezpečení a ochrana osobních údajů/Security & privacy -> vlevo uvidíte Další Nastavení zabezpečení/More security settings. Po zadání hesla se dostanete na stránku, kde musíte odrolovat až dolů na Uzavřít můj účet/Close my account. Po nějakém to vysvětlování a zaškrtávání se konečně dostanete ke smazání účtu. Ale pozor, začíná běžet 60 denní lhůta, kdy můžete účet ještě získat zpět – stačí se přihlásit a odpovědět na nějaké bezpečnostní otázky. Po uplynutí 60 dnů bude účet nenávratně pryč.

Lokální účet je mimochodem jediná možnost, jak nemít ve Windows vůbec heslo

https://365tipu.cz/2016/10/23/jak-smazat-microsoft-ucet-a-prihlasovat-se-do-windows-lokalnim-uctem/

Procti si take
https://365tipu.cz/2016/08/28/jak-funguje-reset-this-pc-ve-windows-10-a-windows-8-jak-uvest-windows-do-pocatecniho-stavu/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny