Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záloha systému na USB

V každom prípade musí byť na fleške (USB) vytvorený okrem zálohy samej aj bútovací sektor, aby sa fleška načítala po zasunutí do portu do RAM, otvorila sa v nejakom vlastnom Exploreri Aiomei, odkiaľ spustíš obnovu zo zálohy na predmetnej fleške. Čo si zrejme opomenul.

Budeš nútený zvlášť na inej mašine vyrobiť inú voľnú fleš USB, prípadne CD nosič pod Aiomei backupperom, ktorý bude samozrejme najprv nainštalovaný na inej PC mašine, pričom dodatočne vyrobíš iné voľné bútovacie médium určené pre Aiomei, nabútuješ ním PC, zároveň vrazíš do druhého portu PC svoj USB so zálohou, nalistiuješ (path) skomprimovanú zálohu a počneš obnovovať. Iná cesta nie je možná, onánia.

Aiomei nepoznám, nepoužívam, lebo:

EaseUS Backup Todo (je free) tieto vymoženosti vytvoriť zavádzač na externom médiu hdd/CD/DVD/BR/fleške/telefóne apod. má, okrem toho, že dokáže ukladať zálohy na tento nosič, dokáže vytvoriť vlastný zavádzač, tzv. dualboot aj na pevnom disku, aby si nemusel šaškovať cpaním do mašiny ako bonus nejaké médium, aby si napochýtro bonovil zálohu v prípade nejakého SW zádrhelu, vírusu, škodnej, sprznených ovládačov, sprznenej záplaty z dielne Redmondu pre OS Windows.

EaseUS Backup Todo je momentálne No.I, TOP so zlatou visačnou na trhu z širokých radov a zástupov backupperov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny