Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak protáhnout informační okno v TC

Ahoj, ví někdo jak protáhnout informační okno které se zobrazí třeba při kopírování abych viděl celou i dlouhou cestu? Pokud najedu na hranu tak se zobrazí šipka pro roztáhnutí ale roztáhnout to nejde. Díky

Předmět Autor Datum
https://ghisler.ch/board/viewtopic.php?t=15373 Netuším, jestli se od té doby něco změnilo.
karel 18.09.2019 20:42
karel
Děkuji a něco česky?
pepe51 18.09.2019 20:51
pepe51
Hledat něco speciálního o TC na českých stránkách bývá ztráta času.
karel 18.09.2019 21:21
karel
Pokiaľ niečo v TC dáš kopírovať - objaví sa okno priebehu. A div sa svete - je tam tlačítko NA pozad…
yYy 19.09.2019 20:47
yYy
Okno kopírování na pozadí se kupodivu dá roztahovat, ale to normální se nedá a ani s tím člověk nic… poslední
ml1 20.09.2019 13:58
ml1
V DC (Double commader) to jde, ale v TC to pokud vim nejde. Dokonce se nezvětší ani když se změní sy…
ml1 20.09.2019 13:49
ml1

Pokiaľ niečo v TC dáš kopírovať - objaví sa okno priebehu. A div sa svete - je tam tlačítko NA pozadí. A v lište sa tiež objaví, dá sa normálne zväčšiť a PRESÚVAŤ kam len chceš.
Pokiaľ chceš vedieť tie cesty - je tam tlačítko Viac - roztiahne sa samo a v priebehu vidíš koľko odkiaľ kam sa kopíruje.

Ale neviem, načo ti to bude. TC podporuje drag&drop - chytíš, pretiahneš, pustíš... a už to frčí. Jednoduchšie sa to už asi ani nedá urobiť.

Okno kopírování na pozadí se kupodivu dá roztahovat, ale to normální se nedá a ani s tím člověk nic neudělá (v případě DC neni problém stáhnout si zdrojáky a toto by byla úprava, kterou zvládne i programátorský analfabet, teda pokud by se mu podařilo ty zdrojáky otevřít, aby se daly zkompilovat, což je už trošku horší ale nic nemožného (musí se do lazarusu doinstalovat pár knihoven), ale u uzavřeného sw toto nepřichází do úvahy).

To drag&drop sice podporuje, ale tak, že na to nechává na systému a je to teda na úrovni kopírování v průzkumníku. Funkčně je to samozřejmě rovnocenné a běžnému uživateli to ani nemusí vadit.

V DC (Double commader) to jde, ale v TC to pokud vim nejde. Dokonce se nezvětší ani když se změní systémový font (aby na to kolega viděl, zvětšil písmo ve windows, ale některé programy s tím, že systémový font neni omezený na jednu velikost a dá se měnit prostě nepočítaji).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru