Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone 7 - sluchatka

Zdravim, mam takovy problem, mam Apple Iphone 7 128gb. dnes jsem si k nemu koupil bezdratove bluetooh sluchatka, kdyz jdu v mobilu na bluetooh tak mi to sluchatka najde, je to udelane tak ze mi to naslo 2 stejna zarizeni, - 1 sluchatko a druhe sluchatko, bohuzel kdyz jdu na youtube tak hraje jen jedno sluchatko, a kdyz dam pripojit i to druhe pomoci bluetooh, tak zas hraje jen to druhe sluchatko, pak zas dam pripojit to prvni, a zas hraje jen to prvni a druhe ne, nehrajou zaroven. nesetkal se stim nekdo nekdy? Dekuji.

Předmět Autor Datum
zdravím... povedlo se vyřešit? Vnučka má stejný problém a já nevím o iPhone nic. Děkuji
iPhone6 04.12.2019 00:14
iPhone6
Toto neni chyba na strane telefonu, obavam se ze jedinym resenim bude vhodit ta levna cinska TWS slu…
CalebCox 04.12.2019 09:45
CalebCox
Jeste muzete zkusit naparovani sluchatek mezi sebou, vetsina techto levnych TWS funguje v rezimu mas…
CalebCox 04.12.2019 10:33
CalebCox
Děkuji. Chápu, že bez uvedení podrobností se radí jako kdyby se veštilo, proto jsem se ptal podobně…
iPhone6 04.12.2019 16:56
iPhone6
O jaká sluchátka se přesně jedná? Tyto sluchátka opravdu fungují tak, že sluchátka se spárují spolu…
Wolin 04.12.2019 11:57
Wolin
Jedná se o bezdrátová bluetooth sluchátka - Wireless KD30. Sluchátka mají velmí kvalitní zvuk (jako… poslední
iPhone6 04.12.2019 17:05
iPhone6

Jeste muzete zkusit naparovani sluchatek mezi sebou, vetsina techto levnych TWS funguje v rezimu master/slave, tj. jedno je hlavni (vetsinou prave) a je schopne fungovat samostatne, druhe je na nem zavysle. Ale jelikoz cinani produkuji asi milion ruznych modelu a v CR si na to ruzne firmy (NiceBoy, Lamax apod.) lepi svoje loga, tak tezko radit konkretne...

Resp. existuje jedna zarucena rada, ale tu asi slyset nechcee ;-)

Děkuji.
Chápu, že bez uvedení podrobností se radí jako kdyby se veštilo, proto jsem se ptal podobně postiženého. ;-)
O spárování oddělených sluchátek jsem se už dočetl, já jsem koupil spojené "náhlavním mostem?" (to jsem si teď vymyslel) a vyzkoušet to půjdu při další návštěvě vnučky.
Taky jsem se dočetl, že Apple ukončil podporu drátových sluchátek a podporuje jenom nekvalitní kodek AAC, jenže málokterá sluchátka kodeky uvádí. Vnučka tvrdila, že stačí Bluetooth, koupil jsem s podporou BT4.2 a se všemi Androidy hrají "pěkně", kdežto s iPhonem na jedno ucho a ještě "nehezky".
Zaručenou radou myslíte vyhodit iPhone? Já už jsem jí to navrhoval, ale to je rada, asi jako kdyby mi někdo před 40ti lety radil, ať zahodím džísku (riflovou bundu), že mi jsou krátké rukávy. 8-)

Jedná se o

bezdrátová bluetooth sluchátka - Wireless KD30. Sluchátka mají velmí kvalitní zvuk (jako od JBL). Sluchátka jsou velmi dobře vybavena - součástí je i FM modul pro poslech rádia... Dále slot na MicroSD kartu = lze přehrávat skladby přímo z karty. Přenosová vzdálenost: až 10m. Frekvence: 2,4GHz. Lze přes sluchátka i přijímat hovory a telefonovat. Funkce - Bluetooth, Aux, TF Card, FM Radio. Ovládání přímo na těle slcuhátek. Funkce: Přehrávání / pozastavení / přepnutí hudby / Nastavení hlasitosti / Nahlášení čísla hovoru / Přijmout / zavěsit / odmítnout / opakovat volání. Plně kompatibilní s různými zařízeními podporujícími bluetooth = mobilní telefony, tablety, počítače atd...

A asi by mě stejně víc zajímalo, která sluchátka s iPhone fungují. Hlavně levný šunty, protože vnučka víc sportuje než poslouchá muziku a iPhony jsou furt na opravě, utopený, ztracený a tak. Patrně nekoupím jenom jedny. ]:)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru