Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký vybrat soundbar k TV? Máte zkušenost s Yamaha YAS-207BL (nebo s jiným)?

Sháním něco k vylepšení zvuku v TV. Nejdříve jsem si myslel, že koupím nějaké domáci kino. Pak mi ale kolega poradil, jelikož nejsem až takový TV maniak, že by mi mohl stačit soundbar a doporučil mi Sony HT-XF9000 (cena asi 12000kč). Vyšel v testech Dtest jako vítěz a měl možnost jej slyšet a zvuk chválil. Jak tak brouzdám po internetu a shánim recenze, našel jsem Soundbar Yamaha YAS-207BL (cena 9000kč). Prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto Soundbar Yamaha YAS-207BL? Nějak se nemůžu rozhodnout, ale stal se mým favoritem. Cena určitě nehraje roli, v tom zvuku se až tak moc nevymýšlí, takže doufám, že si to kupuji na delší dobu, proto za kvalitu připlatím
- Soundbar Yamaha YAS-207BL nemá ATMOS, ale DTS-X má, nevím, jak moc je to důležité, pokud moc né, cena o 3000kč je pěkný bonus, navíc jde ovládat přes apku přes mobil a protože oba Soundbary nemají displej a co čtu recenze, na ovládáni přes TV si (u obou) dost lidí stěžuje, že je problematické a tady to ta apka celkem dobře nahradí.

Proto prosím, máte někdo osobní zkušenost (hlavně co se zvuku týče), nebo třeba obecně radu, čeho se při výběru vyhnout a co naopak neopomenout?

děkuji moc!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru