Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa pokud by aktuialni W10 nebyly pripojeny k internetu uz nikdy, co se stane

Je to reseni hlouposti, jde mi jen o to ziskat dostatecne vykony HW pro jednu gamesu (offline), co hraju uz asi 4 roky a zacina mi vadit, ze v nekterych castech to drhne az k nehratelnosti (5 FPS v hromadne prestrelce na snizene detaily a s vypnutim nejnarocnejsich modulu).
Naopak jsem starsi rocnik, co uz leta stastne nepouziva Windows (asi tak od XP), nevyzna se v nich (asi tak od W98) a jede prevazne na linuxu (jeste pred W95). Online jsem dost, mam to misto televize, radia, novin, ale vsechna sva data mam lokalne (vcetne emailu), takze magicke zmizeni internetu by me sice zamrzelo, ale vyrazne neomezilo.

To zasekne se myslim vazne, koupil jsem si sveho casu Wooki na cteni eknih - protoze reklama hlasila doslova "Ctete si sve e-knihy vzdy a vsude". Udelal jsem si svou eknihu (par vlastnich povidek a poznamek k postavam ve hre, co jsme hrali a chtel jsem mit vzdy pri ruce), dal ji tam na SD karte a co byste rekli - po par tydnech na chaticce (kde neni signal) mi nesla otevrit, protoze ta ctecka hlasila, ze se memuze spojit se serverem, aby overila pravost mych knih. Tak jsem to reklamoval kvuli klamave reklame a rozporu s inzerovanymi vlastnostmi - opravdu jsem si nemohl cist sve eknihy (mel jsem v tom jen tu jednu) vzdy a vsude, natoz tehdy a tam, kde to melo smysl - doma na pocitaci jsem se k nim samozrejme dostal, ale na dovolenou nebudu tahat domaci pocitac s praci. Nemluve o tom, co se stane, az ten nejaky server nekdo vypne. (takhle uz zmizelo spousta serveru, napriklad i odkazy na Atmel (vyrobce srdce populatniho Arduina) uz nikam nevedou a spousta obsahu se neda dohledat od doby co to koupil microchip)

A ano, neni to zcela pravda, ale pred casem jsem se poptaval z podobneho duvodu po W7,centrala MS rekla, ze se tim nezabyva, at se zeptam po obchodech a v kamennych kramech pry "uz davno nevedou", tehdy jsem se na to proste vykaslal. Ted to zvazuju jako variantu, jestli tomu nedat jeste jednou sanci s nove dostupnou, soucasne podporovanou verzi a nedat tam nejake to nove AMD, jak CPU, tak kartu. S tim, ze pokud by se to ukazalo slepou cestou, tak Linux tam dam vzdycky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny