Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa pokud by aktuialni W10 nebyly pripojeny k internetu uz nikdy, co se stane

Proč hloupost? Mám ve firmě několik počítačů, kde je přísný zákaz připojení k Internetu,

Nechces si to precist jeste jednou ;-)

Katapult23.
V tom pripade vypadas ze v tom mas jasno. Nevim jakou cinost budes provozovat, nebo jestli to PC bude v lokalni siti komunikovat s dalsim zarizenim/i, az na zalohy a to co padlo jiz v prispevku nize neni nic moc co dodat. Mozna jen ze nektere aplikace potrebuji mit prvni spusteni na PC pripojene k internetu, ale to budes vedet ty ktera aplikace co ke svemu spusteni potrebuje.
Z tech hlasek nemej takové obavy, pri nejhorsim jdou odstranit :-) Co se tyka nejakych dulezitych oprav, tak jdou vzdy popripade doinstalovat rucne / offline package.
( Kvuli obnodnym problémum jsem zacal pouzivat verzi Windows 10 Server jelikoz nektere sluzby ktere muzeme videt pod verzi Home, Pro etc jako Windows store, hry a podobne nepotrebuji, lepsi kontrola nad systemem.)

ze se memuze spojit se serverem, aby overila pravost mych knih

Myslis neco jako DRM ? Jestli ta aplikace nejak cte elektronicke knihy online, tak je mozne ze ti vrati hlasku typu co uvadis. Ale uprimne pochybuji ze to ma neco spolecneho s Windows.
(Calibre / https://calibre-ebook.com a podobny softver pro tve knihy asi znat budes co ? Wooki nepouzivam, ale u Calibre muzes bez problemu pouzivat knihovny offline, dokonce umoznuje i zdilet knihy (knizni databaze) v lokalni siti aniz by tve PC muselo byt propojeno k siti /WAN)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny