Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa pokud by aktuialni W10 nebyly pripojeny k internetu uz nikdy, co se stane

Okrem zablokovaniu, disable WU, Bits, a ostatné disable Remote Control v Services, sa žiaden průser v podobe hlášiek neaktualizovaného systému, nekoná.

Pritom môžeš zostať pripojený modemom k netu, ale:

Ideálne je stiahnuť si WFC, doplnok Firewall Windows
https://www.binisoft.org/wfc.php

Práskni do zložky WFC súbor wfcCZ.lng pre CZ lokalizáciu WFC http://leteckaposta.cz/941845211 v prípade, ak nerozumieš po americky.

Stačí spustiť WFC so zeleným smajlíkom, nastaviť ho v interaktívnom režime s ohlásením pripojenia a odosielania dát IN/OUT.

Po otvorení Správcu pravidiel v okne WFC vymaž komplet všetky pravidlá vo Firewall, aj biele, oranžové a zelené, aby bolo okno úplne prázdne. Týmto sa vyčistí komplet Firewall. Bude bez stoviek pravidiel prednastavených MS, ale aj tvojich.

Po reštarte PC budeš manuálne zakazovať v bubline spodnej lišty Windows veškeré pripojenia systému, ako aj nainštalovaného SW, browserov na net, zakážeš IP, Porty, *.exe SW vehementne sa, ako tichošlápek na pozadí, domáhajúc kontaktovať svoje hniezdištia na serveroch po celej zemeguli.

Resp. môžeš manuálne vytvoriť dve pravidlá pre odchádzajúce a prichádzajúce pripojenia.

Stačí nastaviť zákaz IP IN príkazom: 0,65353 a tiež blocking all port OUT príkazom: 0,65535

čím zablokuješ vo Firewall WFC úplne všetko, ani muška jenom zlatá či americký hacker z NSA - pejoratívne zvaná slangom: National Security Anarchists, sa k tebe nedostane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny