Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak duplikovat stránky ve Wordu 2019

Tak tu mám ještě jeden Word problém, teď už doufám poslední. Vytvořil jsem si deník a teď bych ho chtěl naduplikovat třeba na dalších 50 dní. Problém je, že tam mám tři číslované seznamy, nezávislé na sobě "1. 2. 3., 1. 2. 3., 1. 2. 3." a když vyberu všechno, co je na stránce a vložím to na novou stránku, tak se mi z těch seznamů stane "4. 5. 6. ...." a na další stránce zas "7. 8. 9. ....". Samozřejmě to na každé stránce můžu zvlášť resetovat, aby to šlo zas od jedničky, ale to stopadesátkrát rozhodně dělat nehodlám. Dá se to nějak jednoduše nastavit?

Předmět Autor Datum
tuším nastavit konec oddílu, pak by se to nemělo montovat do dalšího číslování. nový
lední brtník 09.10.2019 00:31
lední brtník
Sice neporadím, s Wordem to moc neumím, ale nebylo by vhodnější použít kvůli opakujícímu se číslován… nový
L-Core 09.10.2019 06:39
L-Core
Nevím, jak přesně máš udělané to číslování, ale jednou z možností je, zkopírovat, vložit jinak - jak… nový
JoDiK 09.10.2019 07:08
JoDiK
Co mi nakonec fungovalo, bylo že jsem se zbavil všech seznamů a čísla tam napsal "ručně", takže při… poslední
Tenata 09.10.2019 14:59
Tenata

Nevím, jak přesně máš udělané to číslování, ale jednou z možností je, zkopírovat, vložit jinak - jako neformátovaný text. To převede automatické číslování na normální text, který můžeš pak už kopírovat dle libosti, aniž by se číslování měnilo.

Další možností je, pokud ovšem máš před každou tou trojicí 1. 2. 3. nějaký nadpis či jakýkoliv jiný text, nastavit tomuto textu první úroveň víceúrovňového číslování ale bez zobrazeného čísla - druhou úroveň budou mít ty tvoje očíslované odstavce 1. 2. 3. Pak bude po zkopírování na další stránce vše po těch nadpisech číslováno od jedničky a nebudeš to muset nastavovat ručně - vlastně ani na té jedné stránce...
A pokud to tam nemáš, není problém vsunout před každou trojici jeden třeba prázdný odstavec s velikostí písma 1, takže nebude vidět, jen se do něj můžeš dostat omylem při posunu kurzorovými klávesami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru