Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno tiskarna - Dala jsem si doplnit cartrige a stale mi to piše že nemám barvu.

Preco dodrbavam ludi? Lebo robia kraviny. Co povedat cloveku, ktory sa ondi do reinstalu windowsu, a nevie o tom ani prd? A je lenivy si aspon pozret o tom zakladne info aby aspon vedel co vlastne robi? Nevie co je bootovanie, ako ho v biose nastavit atd? Toto maju ludia ktory chcu preinstalova OS vediet uz davno predtym, ako sa do reinstalu vobec pustia. Ja tiez neriadim vlak, ked neviem ako na to.

Netvrdim ze ludia maju vediet vsetko, ale nech preboha aspon vedia co robia, a co mozu dodrbat. Lebo potom sa net hemzi samymi vykrikmi o pomoc, ked si nejaka lama sformatuje particiu....a nakoniec z neho vylezie ze ani nevie co vlastne spravil. Ano, porande su na to, aby sa ludom pomahalo...ale ked im nepovies jaku blbost spravili, tak to spravia znova. A poradne sa potom zaplnaju dotazmi o uplnych blbostiach, co ma clovek uz davno vediet predtym ako reinstaluje windows, alebo robi podobnu vec, ktoru bezny uzivatel nerobieva.

A ohl. neoriginal naplni vytykam preto, lebo potom tu dotycna jaci, ze jej to nejde. ma cakat problemy, mala sa informovat, ako je to s doplnanymi naplnami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny