Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem starší notebook, win 7, po naklonování disku hláška "nepravá kopie windows"

Nudo, ty hloupá otravná lamičko!
1.
Ano, to, co popisuju, je na netu mnohokrát uvedeno a to včetně toho, co jsem již uvedl na netu já a to myslím i tu na poradně. Já ale za to nemůžu, že existují lidé, co ani po 10 letech existence neumí aktivovat Windows 7 a co je horší, neumí si to najít na netu. A úplně na naliskání jsou lidé jako ty, co píšou jen všelijaké nesmysly jako teď ty.

2.
To, co jsem uvedl, není nelegální aktivace, ale naprosto legální a je to naprosto totožné s tím, jak byly notebooky s Windows 7 aktivovány při prodeji.

3.
Vůbec nechápeš o čem píšu a vůbec nechápeš jak funguje daz loader.
Já píšu o naprosto legální aktivaci, tedy o aktivaci, která byla použita při prodeji notebooku s Windows 7 a to ta, že v biose je slic, ve windows 7 je nainstalován certifikát a klíč výrobce. Já jen dal odkaz mimojiné na skript, který nainstaluje certifikát a klíč výrobce, a to taky na jedno kliknutí .-)
A teď ti popíšu co dělá tebou zmiňovaný a doporučovaný daz loader. Ten dělá to samé co jsem uvedl já, tedy instaluje certifikát a klíče výrobce, ale navíc instaluje do systému emulaci SLIC, což je naprosto zbytečné, pokud už v biosu SLIC je, což předpokládám je. Navíc mám dojem, že pokud SLIC přítomen není a ty použijež daz loader ve smyslu emulace slic, tak bez toho, aniž bys před tím vyčerpal všechny běžné metody aktivace, je takový postup nelegální, což je uvedeno v autorském zákoně. A v tomto případě se ještě ty bežné metody aktivace nevyčerpaly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny