Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem starší notebook, win 7, po naklonování disku hláška "nepravá kopie windows"

Ach, dostal jsem se k tomu počítači.
Takže, použil jsem prostřední skript cscript slmgr.vbs /ipk YKHFT-KW986-GK4PY-FDWYH-7TP9F (s mým číslem dole na štítku) , napsalo to že aktivace proběhla úspěšně.

potud super, ale:
1. nejdou aktualizace, ani nepomůže je spravit podle návodu zde jak-opravit-aktualizace-windows-v-systemu-windows-7 . Moje teorie je že viz bod 2 je aktivace nějak napůl a proto nejdou aktualizace?
2. když napíšu do startu Aktivovat systém Windows a odklepnu, tak to napíše "Aktivace byla úspěšná", jenže když vlezu do "pravé tlačítko na Počítač a Vlastnosti" tak úplně dole v sekci Aktivace systému Windows to píše "Tato kopie systému Windows není aktivována. Po kliknutí sem můžete systém Windows aktivovat ihned. Když jsem tam skočil, zavolal jsem na Microsoft, nadiktoval mu těch devět sekcí, on mi nadiktoval zpátky devět sekcí, a všechno prý proběhlo bezvadně, mám prý na Microsoftu aktivované.
Ale pořád je tam napsáno (v ovládací panely - systém - systém) úplně dole že tato kopie není aktivována a pořád nejdou rozchodit ty aktualizace.

Co jsem s tím provedl? Jsou tam asi dvě aktivace najednou a perou se? (je to Acer, a Windows 7 Home Premium)

Ty aktualizace bych asi chtěl rozchodit i když je to jen na tři měsíce..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny