Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr NTB Acer

K tomu servisu...nejde o to, ci sa dany vyrobok pokazi, kazi sa vsetko, ale Acer bol(je) v tej dobe znamy hlavne vdaka svojmu low endu portofoliu, cize mal dost reklamacii, co by sa este prekusnut dalo, ale podstatne je ako sa ich servis spraval k zakaznikom, ked jasne vyrobne vady neuznavali a dodnes najdes na forach stovky nasratych majitelov Acerov, ktory utreli v servise hubu. Ked mi odmietli 3 po sebe nasledujuce reklamacie mojich zakaznikov a vo finale sme sa dokonca sudili o moj nb tak pohar mojej trpezlivosti pretiekol.
Desktop nie je len na hry, ja som hovoril o kancelarskom desktope s integrovanou intelackou grafikou a na tom si naozaj nic extra nezahra. Navyse SFF a spol hravo strcis pod monitor. Urcite uznas, ze sa vyrazne lepsie pozera na 24" ako na usmudlany 15".
K lesklym displejom...to co pises nie je tak celkom pravda. Leskle displeje sa nikdy nepresadili pri klasickych lcd, podarilo sa im to len v notebookoch, kde bola kvalita displeja dlho podradnou zalezitostou, ale to dnes uz tak celkom neplati a displeje v nb su uz vyrazne lepsie ako v minulosti...a to dokonca aj tie tnkove.
Nehovoriac o tom, ze kopec nb v tejto cenovej kategorii ma uz IPS panel, takze formulka, ze leskly displej ma lepsie farby ako ten matny uz davno nie je taka carovna ako kedysi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny