Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač za studena napoprvé nenaskočí - chyba v desce?

Zdravím.
Mám Ryzen 3600, b450 gaming plus, a to od září, ale moc jsem si toho neužil. Je složený u CZC, neb jsem doufal, že mi přijde bez práce zcela funkční a otestovaný komp. Více jsem se mýlit nemohl.
Ve zkratce - počítač nechtěl naběhnout, krom větráku v case a na procáku nejelo nic. Na desce pouze svítila červeně dioda u CPU. Ze milionu pokusů najel tak jednou. První reklamace - neuznáno, závada se neprojevila.
Druhá reklamace - uznáno a opraveno. Počítač jede jako víno, ale běda, jakmile je delší dobu vypnutý, typicky přes noc, objeví se zase ten stejný problém - červená kontrolka u CPU a nenajedu ani do biosu, nikam. Po vypnutí/zapnutí zdroje najede normálně. Co přesně opravovali a jak se mi nepodařilo zjistit, ale něco udělat museli.
Silně uvažuju, že to dám zase na reklamačku, ale to je minimálně další měsíc bez kompu (mám to na ičo, takže můžu být rád i za ten měsíc). Na různých fórech jsem četl, že kombinace R 3600 a b450 je dost problémová, hlavně kvůli biosu. Myslíte si, že za tím může opravdu být bios? Mám nejnovější. Díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny