Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC a TV/GTX 1050 - nejde obraz přes HDMI port karty ale DVI ano.

Ahoj,
Propojení PC s TV kabelem HDMI na HDMI nejde již při startu PC(ne až ve Windows).S redukcí z DVI na HDMI (stejný kabel) obraz jde.Je možné, že by se poškodily HDMI porty na grafice?Grafika má tři a nejde ani jeden.
Nevíte čím by to mohlo být?
Tento problém má člověk, kterému jsem kartu prodal.U mě vše fungovalo v pořádku, takže je mi to divné.
Zkusil : jiný kabel, reset BIOSu, reset TV.
Může být nějaký problém s kompatibilitou nějakého komponentu nebo třeba nedostatečné napájení?Že by karta šla díky tomu jen částečně.
Jsem si jist, že mě HDMI port fungoval dobře, tak si neumím představit, co by se muselo stát, aby to ty porty odpálilo nebo tak něco.
Předem děkuju za reakce.

Předmět Autor Datum
těžko říct. Třeba má desku s integrovanou grafikou a špatně nastavený BIOS. Kromě vyzkoušení v PC, k…
touchwood 06.11.2019 09:50
touchwood
BIOS resetoval do základního nastavení.Navíc povolená nejspíše bude, když z ní jde obraz přes DVI, j… poslední
Pain 06.11.2019 15:04
Pain

BIOS resetoval do základního nastavení.Navíc povolená nejspíše bude, když z ní jde obraz přes DVI, jen ty HDMI nejdou.Integrovaná grafika je v PC, konkrétně v procesoru AMD A8.Z desky mu obraz jede pomocí DVI přechodky, deska nemá HDMI.Ale ta se očividně deaktivuje když připojí ke grafice DVI a obraz jde.
Fakt záhada...prodal jsem mu jí přes jeden nejmenovaný aukční portál bez záruky a určitě fungovala dobře když jsem jí vyndaval z PC. Nevím co se mohlo stát.
No každopádně když se najde řešení, tak ho sem hodim.Kdyby měl někdo stejný problém.
Hledal jsem všude možně a z 90ti procent se nikdo ani neuráčí napsat, jestli to nějak vyřešil..ale taky jsem viděl blbce, co dokáží napsat vyřešeno, ale řešení už nenapíšou :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru