Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zhanam hackera - neide o nic nelegalne !

A co jsi cekala? Napises "nejde o nic nelegalne" a chces tu radu jak poskodit cizi zarizeni, jejich vlastnik s tim zjevne nesouhlasi (jinak bys mu proste rekla at je vypne a on by to udelal) a zamest stopy. S tim, ze PC nerozumis. A prestrihnout kabel nechces. A duvod neudas. Ani typ tech kamer (aby se treba dalo neco na ne vygooglit). Ani jestli jde o akci jednorazovou, ci trvalou (ale pak si stejne nejspis koupi dalsi). Tak tady mas navod, jak je odstavit bez jakychkoli znalosti a byt z obliga.

Pokud by nekdo prijal tvuj pozadavek a jel to tam nahackovat, tak se dopusti trestneho cinu (ci spise nekolika). A samozrejme pujde dohledat, kdo tu co poptaval a kdo jeho nabidku prijal (pokud ti to sem napise) - i kdyz mas na konci IP ta xka, tak na serveru je ulozena cela a policie si ji muze vyzadat a dohledat, komu patri (proste zajdou na adresu Povazska 15 Nitra a tam jim to nekdo z BBNW s.r.o. rekne, nebo si zavolaji na +421 902 543 300 at se nekdo dostavi k podani vysvetleni)

Navic to nahackovani neni vetsinou zcela trivialni (jak se to ukazuje v tech americkych filmech, co je nemas rada) a jine metody jsou vyrazne levnejsi, snaz dostupne a spolehlivejsi.

Nicmene tohle forum fakt neni o hackovani cizich veci a o provadeni veci za hranici zakona, takze te tezko popostrci nekdo nejak vic, nez vtipem.

Pokud mas pouze pocit, ze te manza smiruje vic, nez je zdravo, tak se naopak ty muzes obratit na nejakou poradnu typu bile linky ci jinych domacich nasili a tam ti bud rovnou reknou, nebo te nasmerujou na nekoho, kdo ti rekne, co je jeste v ramci zakona a co uz si nemusis nechat libit a jak se proti tomu ucinne branit. Nebo nejakou manzelskou poradnu, protoze to mezi vama zjevne neklape dost na to, abyste si byli schopni jen tak promluvit o tom, ze ti ty kamery z nejakeho duvodu vadi a jak to udelat, aby ti nevadily. (A pokud o tom duvodu nemuzes mluvit, tak samozrejme prvni, co cloveka napadne je, ze jde o nejaky duvod nekaly, tedy nejspis neveru - ackoli treba obchodovani s drogama by poslouzilo stejne dobre, ale to tak casty pripad neni. Nebo nejake zavislosti, at uz na nakupovani, nebo chlastu, nebo cokoli jineho co bys potrebovala tajit nejen pred clovekem, co by ti mel byt nejbliz, ale i pred lidmi, co se profesionalne zabyvaji pomoci kdyz vazne komunikace)

Nebo se muzes stat kutilem a vymyslet vlastni reseni, ale asi tezko projdou vic jak jednou ci dvakrat - jako treba smetakem tu kameru vyviklat z uchytu, aby vysela na drate a cumela do zeme, kde nic zajimaveho neni. Jenze takove veci samozrejme jdou opravit (nebo vyresit novou koupi) a kdyz to bude parkrat po sobe, tak bude jasne, ze nejde o nahodu a kdo na tom asi ma zajem a mas jeste vetsi problem nez dosud.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny