Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Samsung Galaxy A6

Dobrý večer mám mobil Samsung Galaxy A6-Samsung Galaxy A6 2018 SM-A600FN/DS.Operátor O2.Vo svojej obci pripojenie ok.Prídem do dediny vzdialenej od našej 18 km,a len niekde sieť na mobile vypadne a nahodí mi Len tiesňové volania.V tej obci mi to zrobí len na 2 miestach.To čo som napísal a ešte jedno už presne nepamätám.Mamina má tiež O2 mobil Huawei Y5 2018,tá problém nemá.Ju to nejak automaticky prehodí na inú sieť,ked jej vypne O2 na Telekom tuším.Nič nenastavovala.Ja som skúšal Nastavenia-Pripojenia-Mobilné siete-Operátori sietí-Vybrať automaticky alebo manualne a nič....mi napísalo že Sim karta nepodporuje danú sieť.Mal somna výber Orange,Telekom a O2.....O2 som nedával kedže som na nu pripojený.Možno som tam ešte niečo poskúšal,ale všetko som vrátil ako bolo predtým,tiež neuspešne.Podotýkam že tam de sa mi to stane je sieť O2 ok,je to okresné mesto.

Předmět Autor Datum
mi napísalo že Sim karta nepodporuje danú sieť Nejsem teda pracovnik telekomunikaci, ale ta hlaska… poslední
RedMaX 05.11.2019 21:40
RedMaX

mi napísalo že Sim karta nepodporuje danú sieť

Nejsem teda pracovnik telekomunikaci, ale ta hlaska je podle me spravne. Se sim kartou jednoho operatora, nemuzes do site jineho.

Pokud v obci vypadava signal, mela by obec tlacit na operatora, aby tam prijel signal posilit, je to v jeho zajmu. A nevim, jak u vas, ale tady se v tomto smeru operatori snazi, samozrejme nemuze jit o nejakou samotu, na to se vcelku logicky vykaslou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru