Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký herný notebook je podľa vás najlepší a cenovo dostupný ?

Zdravím, chcela by som si kúpiť herný notebook ale absolútne sa v tom nevyznám a čo sa týka notebookov tak tomu celkom nerozumiem. Vedeli by ste mi poradiť aký notebook si mám kúpiť a zároveň aby nebol príliš drahý ale aby kvalita odpovedala cene ? Mám vyhliadnutých pár modelov ale radšej by som dala na rady tých, ktorí tomu rozumejú. Tieto notebooky som si vyhliadla : MSI P65 Creator 8RE-042 a ASUS ZenBook Pro UX580GD-BN033R. Radšej by som sa priklonila k tomu od ASUS ale hlavne len preto že sa mi páči jeho vzhľad ale radšej by som bola za svetlú farbu, striebornú alebo bielu. Ďakujem za každú radu :) :-[

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Osobne si neviem predstaviť mašinu na prácu bez numerickej klávesnice, jedine ak vystavenú vedľa por… nový
Nuda 13.11.2019 19:20
Nuda
je blbost kupovat herni notebook ktery je tenky, platis za tenkost ne vykon + brzo se v tom ultra te… nový
Sempron 21.01.2020 02:38
Sempron
zenbooky přece nejsou herní řada, ale stylové krámy (semtam výkonnější). proto taky ta tenká věc obs… poslední
lední brtník 21.01.2020 08:51
lední brtník

je blbost kupovat herni notebook ktery je tenky, platis za tenkost ne vykon + brzo se v tom ultra tenkym prostoru prepali, mimochodem vetsina hernich notebooku bohuzel neni bila ani ruzova ale cerna, takze si vyber hezkej notebook nebo vykonnej notebook

zenbooky přece nejsou herní řada, ale stylové krámy (semtam výkonnější). proto taky ta tenká věc obsahuje gtx1050, která by ještě mohla jít uchladit, to bude takové low end hraní - a koukám na heuréku: za 36t??
pro zapařeného hráče, který nemůže být bez dětinských her ani na chvíli a proto "potřebuje" tzv. herní notebuk, to není. poměr cena/výkon je naprosto neefektivní, pro převážení na koleje je už lepší minipc s itx deskou a lepší grafikou.

pro nenáročné hraní, kdy grafika nedostává záhul a rozhoduje hlavně vzhled - budiž. kdybych předpokládal víc pracovní využití na cestách, vadí malý displej, klávesnice úplně k ničemu a malé 15" tělo (kvůli chlazení).
ale zas proč by se ženská měla tahat se 17" krámem, žejo.

ale pokud jezdíš kamiónem a chceš se odreagovat u her, nemáš tam stůl navíc a zároveň nepotřebuješ řešit tabulky v office, to je tak jediné místo kde si takový kompromisní krám dokážu představit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru