Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V akom programe možno uložiť/otvoriť APK súbor?

a pro bezny Android naleznes aplikaci v Google Play (jestli teda na tom X96mini funguje), ta se ale bude velmi spatne ovladat.

Nekteré jsou kompatibilní s Android TV. Ja mám kupříkladu v jednom boxu jak AndroidTV tak Android v jednom prostředí, a aplikace se mi z Google Play podle kompatibility sami třídí podle toho, jestli podporují Android TV, když né, tak jsou v seznamu Android a musí byt ovladaný třeba myší.
(mezi kompatibilnima Android Tv mám třeba Netflix, nebo KODI, VLC které se ovládají jen ovladačkou pravda ze u těch co nejsou ATV, se opravdu ovladaji špatně a je to vetsina aplikací. Ja mám na ovladačce k tomu boxu funkci přepínání na emulator myši, kde směrovacíma tlačítkama posouváš myš , jinak bych s některýma apkama asi nehl :-)) Některé appky jsou dělané na míru pro určitý box nějakého výrobce, tak nemusí fungovat správně na jiném HW podkladu.
Podobný případ jako tazatel jsem měl s Amazon Video, kde jsem musel použít správnou apk pro Android TV, správnou verzi pro spravné V7, jinak jen problikla a nešla spustit, nebo se nepřipojila k síti.
(Žádný SW jsem instalovat na úpravu APK nechtěl, na poškozenou APK mi stačil WinRAR, když byla apka poškozena tak wrar umí vypsal chybu u korupce extrahovaní)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny