Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Web bez textu

Nemyslim si, ze by vyhledavac takovy web umistil nejak vysoko a nedivim se mu. Obecne je web bez textu prakticky vzdy bezcenny (ackoli teoreticky mohou existovat vyjimky, tak ten tvuj skoro jiste mezi ne patrit nebude).

Rozhodne bys mel mit u kazdeho obrazku popisny ALT a patrne i normalni textovy popis, co o tom obrazku neco rika (odkud je, co ukazuje, cim je zvlastni, pripadne nastaveni s jakym byl foceny, pouzite filtry, nebo pokud jde o malbu tak techniku malby, autora, pripadne i nejake zarazeni do kontextu, zda jde treba o krajinku, ilustraci povidky a tak podobne).
A pokud tech obrazku bude vic jak 5-10, tak i nejake tagy, zarazeni do skupin, filtrovani a vyhledavani ...

(Jo a pokud by to mel byt nejakym zpusobem informacni web, tak tam mit ty informace predevsim v textove podobe. Udelat obrazek obsahujici text "Nase firma nabizi tyto uzasne produkty: diry do zebriku, bubliny do vodovahy ... pro blizsi informace o zpusobo objednani piste na adresu Pod Mostem1, Zakopane a prilozte ofrankovanou obalku se zpatecni adresou" znamena pouze to, ze to nikdo nebude cist a uz vubec nebude s takovou firmou jednat)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny