Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem herni notebook a gtx 11*0

Řekl bych, že když to projedeš netem, někde rozměry určitě najdeš.

Přemýšlíš koukám nad větším portfóliem věcí. Zkusil si někdy přemýšlet, že herní nb je hodně špatný nápad? Pod 60 tisíc to podle mě nemá ani cenu kupovat, protože tam jsou low end větráčky, které se musejí nacpat do už tak malého prostoru. Na druhou stranu velká část nb nad 60 tisíc už jsou spíš hmotnostně malé přenositelné stolní PC se zabudovaným monitorem. Ten nb co si sem poslal... jo hezký kousek, do 2 let od vypršení záruky bude na sračky, pokud se toho dožije procák a grafika. A rozmlátíš ho ty osobně až se bude co druhou minutu přehřívat a padat ti systém jakmile zapneš něco typu Overwatch (protože i ten dost žere na nízké detaily když chceš alespoň FHD 60 FPS).

Upřímně zatím to na mě působí stylem, že si dostal od rodičů k narozeninám nebo Vánocům budget na nový PC a řekl sis, že za 20 nepostavíš nic dle tvých představ, protože pořádný monitor seženeš od 5 tisíc, tak ses na to vykašlal a šel po notebooku, který papírově vypadá o dost lépe než to stolní PC. Internet hodláš tahat odněkud z Ugandy přes wifi hotspot? Tuhle část se přiznám, že jsem nějak nepochopil. Ono ostatně ale jestli chceš něco tahat přes hotspot, připrav se, že ten ping bude na zabití. A jestli jedeš autobusem 2 h, vsadím levou ledvinu, že po celé délce trasy určitě nebude dostatečné pokrytí mobilním netem na úrovni 3G, natož 4G. I za edge budeš určitě děkovat.

Hraju zatim hlavne Overwatch a L4d2, sice to nejsou zrovna narocne hry s kterym bych je rozjel s pleckou za 11 tisic, ale o vykon mi preci jen jde protoze nebudu hrat nonstop toto. Jde mi hlavne o to abych dal ntb do batohu, vyndal, hral takze se pokusin koupit nejakej vetsi do 25k nejake navrhy?

Další otazníky z mé strany ???? Troufám si říct, že na "plečce za 11 tisíc" Overwatch nerozjedeš, známý to zkouší rozjet na minimální detaily na nějaké GTX 7xx a je rád za občasných 40 FPS, stabilně spíše 20. Co na tom teda hodláš hrát? Bylo by fajn si tohle ujasnit před nákupem, jinak koupíš něco málo výkonného nebo naopak vyhodíš peníze oknem (i když u tebe hádám bude platit obojí naráz tak jako tak).

A ohledne mysi nikdy sem ntb nemel, je povinnost ji kupovat na strilecky nebo staci zvyknout si na touchpad?

Anální otvor si neděláš? Nutí tě někdo dýchat vzduch? Nenutí ale nějak se vžilo, že je údajně dle doktorů lepší ho dýchat. Asi tolik k tvé velice inteligentní otázce.

To je prasojízda tohle vlákno :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny