Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem herni notebook a gtx 11*0

Ahoj, chytla me po 4 letech nehrani jedna hra a uvazuji o koupe "herniho" ntb protoze stolni nepripada v uvahu, pred 6 lety sem zde na foru cetl ruzne nadavky na tejto pojem ohledne chlazeni a zivotnosti techto pristroju, myslite ze se to v dnesni dobe zlepsilo? Od jednoho ajtaka sem slysel, ze pred zarukou ntb zadusil pomoci periny a za prehratej pristroj mu vratili penize, je to mozne? Ma cenu cekat na gtx 11*0 nevite kdy vyjde? Diky za pripadne uhozi do klavesy pri rozkliknuti tlacitka odpovedet.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
predpokladam ze tam nemuzu nainstalovat jinou Windows verzi aby se to aktivovalo (Home,Pro...)
Sempron 04.12.2019 20:21
Sempron
instalačka se stahuje jedna, měla by se podle aktivace sama zařídit. pokud jde při instalaci vybrat… nový
lední brtník 04.12.2019 21:10
lední brtník
Tak jsem stahnul teda ten chipset po reinstalaci, vybafne na me tato slozka kterou dam k nahledu, ta… poslední
Sempron 05.12.2019 18:00
Sempron

Tak jsem stahnul teda ten chipset po reinstalaci, vybafne na me tato slozka kterou dam k nahledu, tak sem rozklikl teda ten první baliček a stahlo mi to nejaky tipuju zbytecny AMD display optimizations, tak to fakt nechapu, ja myslel ze chipset je zakladni ovladač na komunikaci s zakladni deskou který se musí nainstalovat a pak nejaky amd graphic bla bla tak co to sakra je? Nemaj ty win10 uz v sobe ty ovladace? ]:(
ten dolni balicek kdyz dam napise mi to ze je nainstalovana novejsi verze VLC nebo co, takze jsem dospel k zaveru ze zadnej chipset se instalovat nema, proste u win10 to je nove s ovladacema ultra lehke a staci doinstalovat grafiku a ty asus kraviny v pripade potreby, nebo mluvim z cesty?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru