Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na tipovanie sportky

Ono sa to robí "spoločnosťou" v obrátenom garde. Najprv získajú od tipujúcich veškeré kombinácie čísiel tiketov z ktorých sa vyťažia čísla s najmenšou, resp. takmer nulovou pravdepodobnosťou na výhru, aby nepadla I., II. prípadne III. cena. Zaťažia tieto loptičky s označenými číslami prípadnej výhry, aby sa nedostali do zlosovania, ale štrngali na spodku bubna. Fukar pred osprostenou, opakovane podvádzanou verejnosťou, ktorá čumí v priamom prenose na zlosovanie odľahčených čísiel v bubne sa nedočká výhry, iba ak čírou náhodou "kvantového stavu" vyletia do zlosovacieho potrubia zaťažené loptičky s I. cenou prípadne s Jackpotom.

Tento podvod sa dá spraviť kompetentnými aj v obrátenom garde ak je vysoký Jackpod, aby získali výhru pre seba alebo pre bieleho koníka.

Preto sa vopred vyzbierajú tikety, mašiny zistia z podaných tiketov najmenšiu pravdepodobnosť výhry v kombinácii zo všetkých vsadených čísiel.
---------------------------------
Osobne som poznal za komanča istého špekulanta (§117 T.z. z.č.140/1961 Zb.), ktorý sa zamestnal v zberni tiketov. Podané tikety Sazky iba orazil strojom na kópii, ktorú odovzdal tipujúcemu, ale originály z celého týždňa neposlal do ústredia zlosovania v Prahe, ale si ich nechal aj s tržbou pre seba v šuflíku. (Samozrejme nie všetky, aby to nebolo podozrivé, že národ v tejto zberni prestal tipovať). V každú nedeľu si počkal na TV zlosovanie, vyrobil si šablóny pre I. II. III. a IV zlosované výhry a prácne do noci, do pondelka skontorloval všetky tikety, ktoré mu zostali doma. Ak by niekto z náhodných tipujúcich vyhral a prišiel by si do zberne pre výhru s kópiou tiketu, musel by mu zo svojho vrecka alebo z tržby vyplatiť keš výhru, aby sa nezistil podvod. V tom čase bola I. cena Sazky 200-litrov. Pekne si žil, ani to nikdy neprasklo, iba musel po čase hlboko načierať do vlastného vrecka s vyplácaním výhry, tak s tým sekol.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny