Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr TV do 20 tisíc

podsvícení flekaté jak májový kocour.

Přesně takle mi odešla má předešlá 1080p (model 2009), fleky které pochazeli z LED podsvícení, ale 3 roky po záruce. Oprava, výměna nového panelu LED co je v té vaně nestojí moc, ale tyto věci se moc nevyplácí u zařízení po záruční době.
(LG neměl moc kvalitni řadu co vyšla někde okolo 2016-2017, kde ta kvalita klesla a hodně uživatelů si stěžovalo, ale mimo ji, mimo tuto řadu, je zcela konkurenci schopná, alespoň nynější situace vypadá že se LG z těchto chyb poučilo. IMHO v tom temném obdobi kde bylo těžké konkurovat museli sáhnout po méně kvalitním obsahu aby dorovnali konkurenty)
[88542-led-vana-lg-png]
Pak jsem koupil opět LG UHD (direct LED, ver. 2018) a žádný problém z předešlých řad se neprojevil.
Mezi tím jsem vyzkoušel 2 UHD od Samsungu, Philips (i s OS Saphi, který bych osobně nějak nedoporučoval) a LG mi případne jako menší zlo. Kdybych nekupoval LG, tak bych sáhl po SONY Bravia které mají velmi slušný SW zároveň s PANASONIC na Up-scaling 4K. Samsung mi případne jen namašlenej, ale kvalita alespoň u produktu které jsem zkoušel v cenové hladině 15-18 000, přepálené barvy, záseky, restarty, výpady HDMI a internetového připojení.
(Když jsem nahlížel napájecí zdroje, tak ty od Samsungu (stále v tom samém cenovém žebříku ) vypadli že je opravdu udělaný jen na poskytnutí výkonu podobu záruky :-p o proti robustnějšímu LG který měl osazené kondiky pro výší teploty které podle datasheet měli o 35% delší životnost, ten napájecí blok používám dodnes pro napájení menších projektů a stále šlape :

[88541-lg-napajeci-zdroj-jpg]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny