Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomalý PC - asi něco se softwarem základovky nebo co

Dobrý den,

z určitého důvodu jsem potřeboval formátovat všechna data v mobilu přes Recovery (TWRP). Formátoval jsem na všechny možné způsoby, jenže jsem měl pořád připojený PC. Šel jsem pryč, vypl jsem PC. Když jsem se vrátil a chtěl PC zapnout, bootoval asi 40 minut. PC byl hrozně pomalý a zasekaný.. Dvojklikem jsem zkusil otevřít složku -> Průzkumník souborů neodpovícal, Windows přestal několikrát odpovídat, po půl hodině se složka otevřela.
Myslel jsem si, že to je systémem (Win10), tak jsem si udělal instalační USB přes druhý počítač. Zapojil jsem ho do PC, bootnul ho.
Deset minut jenom tmavě modrá obrazovka, potom se otevřelo normální menu z toho USB. Obnovoval jsem systém, opravoval.. Nic. A všechno bylo taky hrozně pomalé, zkoušel jsem i Linux.. -> nic s diskem ani systémem to není, ten je nejspíš "zdravý". Bude to asi něco někde dál.. Základovka, Bios, chipset... Netuším..
Kontrolka na PC (která bliká podle zatížení cpu) přestala blikat a v kuse svítí..

Android - Xiaomi Mi A2 Lite - nejde tam ani OTG, PC nebyl namountovaný. (Ale Android byl namountovaný v PC). Je vůbec možné, abych zničil něco takto v PC?
Motherboard - Gigabyte H270-GAMING 3

Čím by to mohlo být? Co mám dělat?

Děkuji předem za nějaké nápady.. :/

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny