Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repasované notebooky

Dobrý den, prosím vás, můžete mi poradit nejlépe pražské firmy od kterých je možné osobně odebrat repasované notebooky? Nějaké které se vám osvědčily? Co nejdříve potřebuji vybrat a zakoupit nejlépe ThinkPad řady T, nebo Dell řady Latitude, možná taky HP řady ProBook nebo Elitebook. Upřednostním mechanickou odolnost, snadnou rozebíratelnost a servisovatelnost svépomocí. Šikovné ruce mám, zkušenosti taky, s repasy však nikoli. Koupím více kusů (nejlépe množstevní slevy) a to nejlépe zcela identické, aby se daly používat navzájem mezi sebou na náhradní díly. Notebooky jsou vybíraní pro děti, protože potřebují již na základní škole (1. stupeň) notebook používat. Prosím, nesměřujte mne k desktopům, bohužel pod tlakem jsou vynuceny notebooky, i když se mi to vůbec nelíbí. Dokonce ani nezastávám názor, že by malé děti měly mít notebook, ale jak praví klasi "pokrok nezastavíte!". Zakoupit musím co nejdříve. Předem děkuji za případné rady a doporučení co a kde vybrat a zakoupit.

Vaše vyjádření prioritně prosím do tohoto diskusního vlákna, v mimořádných případech na e-mail repasovany.notebook@hotmail.com (administrátory prosím o ponechání e-mailové adresy zde, pro případ že by mi chtěl někdo poradit soukromě, se spamem se vypořádám, děkuji).

Předmět Autor Datum
nechce se mi hledat co je z prahe: https://www.pocitace24.cz/ https://www.terastore.cz/ https://www.…
lední brtník 04.12.2019 21:19
lední brtník
ještě také www.mader.cz www.eurotech.cz www.device.cz
Kraťa77 20.12.2021 21:34
Kraťa77
Na to jsme všichni 2 roky čekali... :-?3-[
host 20.12.2021 21:37
host
mader je spammer, ty bych nedoporučoval. navíc tuším jen prodávají náhodný bazar, nemají klasický fi…
lední brtník 21.12.2021 01:01
lední brtník
Gigacomputer Praha měl dost pofidérní přístup. Dostali zadání e-mailem, včetně podmínek. Vybrali sam… poslední
Time 22.12.2021 08:41
Time

Gigacomputer Praha měl dost pofidérní přístup. Dostali zadání e-mailem, včetně podmínek. Vybrali sami, rozhodnutí bylo na nich. PC bylo celkově zašpiněné. Maximálně to ometli štětcem a přeinstalovali OS. Dopadlo to fatálně, protože byla mrtvá baterie. Na to byli upozorněni při prodeji a tvrdili, že je pouze vybitá. K tomu jsem jim sdělil, že prodávat PC s totálně vybitou baterié není projevem odpovědnosti a profesionality. Těm blbům to bylo úplně jedno a řekli, že to nemusím brát. Za dva dny jsem tam musel jet znovu kvůli reklamaci, protože nemělo smysl odstupovat od smlouvy (nic lepšího nešlo vybrat). Začli fungovat, když jsem jim řekl, že pošlu stížnost jednateli. Pro mě je nezodpovědný přístup lidí z pražské pobočky Gigacomputer a těch jejich dalších firemních předskokanů, kteří to připravili a poslali do Prahy, dost smutnou a mizernou zkušeností. Nejhorší na tom je, že i při reklamaci jim to bylo lhostejné a jednali se mnou jak s obtížným hmyzem. Byla tam hustá atmosféra a tvrdě to pocítil i vedoucí prodejny. Nakonec jsem poslal stížnost jednateli a odpověď žádná. Tolik k serióznosti Gigacomputer. Kdyby někdo pochyboval, tak dohledám dokumenty z prodeje a reklamace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru