Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC technologie)

ANC spis potlaci zvuky typu ruch ulice, motory aut, castecne zvuk vrtacky. Venku bych doporucil s tim z toho duvodu nechodit a ja nechodim. Clovek by aspon trochu okolo sebe slyset mel, neslyset je nebezpecne.

Tak prave pro tyto ucely ANC je, nesmysl je to tedy nepouzivat. Samozrejme to chce pri pohybu po meste vetsi ostrazitost. Zvuky jako klakson, sirenu nebo zvonek tramvaje i tak bezpecne uslysis. Mnohem hrosi jsou "mobilni zombie" s ocima prilepenyma na telefonu, ty nevnimaji vubec sluchatka nesluchatka.

V tiche mistnosti ale pri zapnutem ANC slysim takovy jakoby hrozne jemny cvrlikot, tudiz to je pak treba zase ANC vypnout.

Pravdepodobne nejaka forma bileho sum reprodukovana sluchatky... ale v tiche mistnosti nema zaple ANC moc vyznam. Na svych Sony a AP Pro je ale nechavam zaple, nevadi. Zkusenost QC35 nemam.

Jinak pokud bych mel ty moje sluchatka hodnotit, coz je teda pro tazatele irelevantni, kdyz chce spunty, tak co mi na nich nejvic vadi, je ne uplne dobra antena k Bluetooth a teda dost slaby dosah. Jinak hraji pekne a ANC povazuju za dobrou technologii pro urcite situace, ale ze by to byla nejaka "killer fycura" bez ktere bych se neobesel, to si teda nemyslim.

Spatny dosah je ja jsem se presvedcil casteji problem vysilajiciho zarizeni. Z notebooku mi signal vypadava uz za jednou zdi, z iPhone bez problemu pokryji 4+1 byt (cihla).

ANC naopak za "killer feature" povazuji, jelikoz mi umoznuje poslouchat i v rusnem prostreni na mnohem nizsi hlasitost nez s beznymi spuntovymi nebo uzavrenimi sluhatky (otevrena ani nezminuju). Pasivne zadna sluchatka takto neutlumi a je treba prehlusit okolni hluk zbytecne vysokou hlasitosti, ktera setre i rozdily v kvalite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny