Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC technologie)

Dochazeji argumenty a nastupuji invektiva?

Jen zminuji ze tvoje fakta nekoresponduji s realitou a zkusenosti mnoha uzivatelu.

Ano zminil jsi ze WH-1000XM3 ma kamarad tveho kamarada... o WF-1000XM3, ktere pripadaji pro tazatele uvahu jsi se nezminil, jen si zacal fabulovat na tema ze ANC v peckach/spuntech je nesmysl. Dle dalsi pasaze je ale jasne ze nevis jaky konstrukcni rozdil mezi temito sluchatky je. Spunty usni kanal utesni a ANC funguje. Ano on/over-ear sluchatka budou lepsi, ale i tak jak WF tak AP Pro prevadi velmi dobre ANC.

Apple produkty pro sebe a rodinu porizuji z jednoducheho duvodu... funguji jak maji, to pohodli mi za ty penize navic stoji. A to same muzu rict i o AP Pro, ukaz mi sluchatka s ANC ktere se pohodlne vejdou do kapsy u kalhot, takze je mohu mit neustale u sebe, pri telefonani jednou rukou vyjmut sluchatko a pouzit pro telefonovani, navic bez toho ze by protistrana zaznamenala nejakou zasadni zmenu pri prepnuti. A ktera nabiju tim ze je odlozim na nabijeci podlozku...

Pasaz s motorem jen potvrzuje neznalost rozdilu mezi jednotlivymi typy sluchatek.

Poukazat na to ze nekdo nerozumi problematice a pise nesmysly, na tom neni nic neslusneho. Jen nechci aby jsi tazatele uvadel v omyl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny