Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Škodlivci v reklamách

Ahoj,

říká se, že na serverech, kde se sledují filmy/seriály online jsou viry (viry myslím cokoli škodlivého) v těch vyskakovacích oknech (stejně jako u porna,že?). Je to pravda? Pokud to tak je, jak tomu pomůže blokování reklam? Když přes adblock na mě nic nevyskakuje, tak pc nic neinfikuje?

loading...
Předmět Autor Datum
Viry se v teto situaci bude rovnat trojanum a adwaru. Adware je nejrozsirenejsi, proste ti budou jej…
RedMaX 07.12.2019 09:19
RedMaX
Děkuji za vysvětlení. Takže sledujserialy s funkčním blokátorem reklam mohu brát za bezpečnější? Je…
davidrome 07.12.2019 09:54
davidrome
Uloz.to bude vzdy bezpecnejsi, nebot veskere skripty (pise dole brtnik) nemusi adblock zachytit. Pr…
RedMaX 07.12.2019 10:23
RedMaX
Nevím, od doby, co Hellspy nabízí neomezené stahování, mi 500,- za půl roku nepřijde jako pálka. V p…
mlok8 07.12.2019 11:28
mlok8
Například zmiňovaný uloz.to nemá omezení free slotů na ip. Můžeš i jeden soubor stahovat kolika slot…
kacikac 07.12.2019 11:35
kacikac
malware můžou stáhnout i přesměrovací skripty. ty stejné, které se dostanou k obsahu uloženém kdesi…
lední brtník 07.12.2019 09:44
lední brtník
Celé je to blbosť, iba "povera" s údajne škodlivými vyskakovacími oknami pofidérnych reklám so škodl…
Nuda 07.12.2019 11:32
Nuda
Nuda zase jede, nezapomněl připomenout, že opět může napsat komentář, který není pravdivý, protože s…
mlok8 07.12.2019 11:35
mlok8
Verim ze takovy Netflix, HBO Go, Apple TV+ opravdu mallwarem a jinou haveti prolezle nejsou... Kdyz…
CalebCox 07.12.2019 12:57
CalebCox
Pochybne weby to bohuzel umi lepe nez ty oficialni a pokud chces videt neco z toho a neco z jineho,…
RedMaX 07.12.2019 16:03
RedMaX
Uznavam ze narozdil od hudby je nabidka filmu a serialu zbytecne roztristena mezi jednotilive sluzby…
CalebCox 07.12.2019 16:51
CalebCox
HBO Go nema aplikaci ani na Windows!!! Ne kazdy ma SmartTV, tudiz takovy clovek ma holt smulu, resp… poslední
RedMaX 07.12.2019 18:05
RedMaX

Viry se v teto situaci bude rovnat trojanum a adwaru. Adware je nejrozsirenejsi, proste ti budou jejich reklamy vyskakovat i po zavreni prohlizece nebo i na jinych webech v tom prohlizeci.

Ano, blokovani reklam pomuze. Priklad: jses na webu "serial.cz", ktery je cisty. Reklamni banner se ovsem stahuje z adresy "reklama.com", ktera je infikovana. Jenze, kdyz mas adblock, tak se reklamni banner vubec nenacte. Ono to neplati jen pro ruzne pofiderni weby, ale i pro spoustu webu duveryhodnych. Jak nacitaji reklamy z reklamnich serveru, tak na koho takovy hacker, ktery chce provest infikaci co nejvice pocitacu, bude cilit? Na reklamni server.

Uloz.to bude vzdy bezpecnejsi, nebot veskere skripty (pise dole brtnik) nemusi adblock zachytit.

Problem stahovani je ten, ze dneska spousta sharewebu je bud placenych nebo poskytuji zoufale pomalou rychlost stahovani, tudiz clovek, ktery to chce zkouknout, jde na sledujserialy, protoze tam to ma hned.

Nevím, od doby, co Hellspy nabízí neomezené stahování, mi 500,- za půl roku nepřijde jako pálka. V přepočtu na měsíce to je levnější než jakákoliv streamovací služba a lidi tam toho dávají hodně. Člověk se vyhne starostem s adwarem a jiným svinstvem a najde tam i koukatelnou kvalitu, což se často o webech, poskytující odkaz na službu s nějakým filmem/seriálem, říct nedá. Navíc dle podmínek kašle každý na kontrolu z kolika zařízení to vlastně stahuješ, dokud to je do 9 IP adres. Nemusí si to předplácet 1 člověk.

Například zmiňovaný uloz.to nemá omezení free slotů na ip. Můžeš i jeden soubor stahovat kolika sloty chceš, což využívá třeba program Vžum. Škoda jen že nemá implementované rozpoznávání captcha třeba jako freerapid, takže pokud třeba nastavíš 10 slotů tak musíš před začátkem stahování opsat 10 captcha kódů, což ale zas tak neobtěžuje. Freerapid ale naopak nepoužívá víceslotové stahování jednoho souboru. Pokud někdo umí javu a vysvětlil by mi jak funguje rozpoznávání captha kódů na uloz.to ve freerapidu, tak udělám program, který neomezeně stahuje z uloz.to neomezenou rychlostí přes free bez opisování captha kódu :-)

Celé je to blbosť, iba "povera" s údajne škodlivými vyskakovacími oknami pofidérnych reklám so škodlivým vstupom (in) maicious smerom do úložiska browserov alebo priamo do systému či do obslužného SW. Aj u sovietskeho, činskeho, KĹDR sľušného, poctivého, inteľigetného, skomunizovaného porna.

Dnes kvalitné, tuzexové, americké, kapitaľistické browsery dokážu odfiltrovať škodlivý kód bez doplnkov a rozšírení z dielne tretích strán, akurát sa objavia v úložisku zložiek browsera nejaké neškodné cookies.

Firefoxom 71 z dielne Mozilla je možné s kľudom očumovať najhlbšie podlažia dekadentného porno_darknetu, bez ujmy.

Stačí následne prelustrovať dáta napríklad free xindlom: JRT.exe

či taký oný: HitmanPRO v portable verzii

Verim ze takovy Netflix, HBO Go, Apple TV+ opravdu mallwarem a jinou haveti prolezle nejsou...

Kdyzl lezes na pochybne weby s pochybnym a nekvalitnim obsahem tak proste s rizikem pocitat musis... kdyz ti to stoji za usporenou kacku.

Pochybne weby to bohuzel umi lepe nez ty oficialni a pokud chces videt neco z toho a neco z jineho, tak aby sis predplacel nekolik sluzeb, zatimco pochybny web ti umozni vsechno.

Sam mam HBO Go, ale rozchozeni v KODI bylo peklo. A pres Vivaldi mi to nejelo. Nebudu kvuli HBO Go instalovat tisic dalsich prohlizecu. Proc nemaji vlastni aplikaci je take zahadou. Proste to co predvadi HBO zadny zazrak neni. Mozna je lepsi Netflix, ale sledovani v HD vyjde pro obcasneho divaka pomerne draze.

Uznavam ze narozdil od hudby je nabidka filmu a serialu zbytecne roztristena mezi jednotilive sluzby, vcetne exkluzivit.

HBO Go ma svoji aplikaci pro vsechny hlavni platformy, vcetne SmartTV, Chomecastu atd.
To ze nechteji podporovat KODI neni zadna zahada... zaprve pro bezneho uzivatele je to na zprovozneni zbytecne slozite a neprehledne, ale hlavne vetsina distributoru ma KODI spojene s poskytovanim nelegalniho obsahu (skrze neoficialni doplnky)... vyvojari se od toho sice snazi distancovat ale je jim jasne ze pokud by znemoznili instalaci doplnku mimo oficialni repozitar, tak v podstate konci...

HBO Go nema aplikaci ani na Windows!!!

Ne kazdy ma SmartTV, tudiz takovy clovek ma holt smulu, respektive smulu ma HBO, nebot jak se jednou clovek nauci stahovat nebo sledovat neoficialni streamy, kde je vsechno, tezko se jednou bude preorientovavat zpet na legalni platformy az se konecne vlastnici filmu a serialu uraci pochopit, ze jim zcela zbytecne unikaji penize.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...