Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aktualizace W10 neúspěšná

Jediná pomoc: Rozbaliť čerstvé ISO W10 priamo v gr.prostredí spusteného OS W10 pod Explorer.exe, klik na Setup.exe, spustiť *exe ako Správca a "prešrotovať" celý systém na 1909 s ponechaním nastavení nainštalovaného SW a osobných nastavení users.

Budú nasledovať tri automatické reštarty. Zostaň pripojený počas "šrotungu" stále k sieti netu. Týmto sa opraví celý OS, zreparuje pod veľkou záplatou na W10_1909.

Tu ti žiadne repair/fix systémových dát cestou nástroja Dism.exe alebo opravy sfc /scannow, nepomôžu.

Ešte je tu nástroj: WuMgr_v1.1b.zip (wumgr.exe)
http://m.majorgeeks.com/files/details/wumgr.html

určený pre individuálnu inštaláciu záplat Windows, lenže ten tvoj problém zrejme nevyrieši.

Osobne to vidím na nekompatibilitu nejakého generika pre tvoj HW alebo si účelovo zmrvil Registre nejakým SW typu Debloaders z radov O&O ShutUp10, W4RH4WK/Debloat-Windows-10 apod. snaživých, samozvaných odstraňovačov bloatware a telemetrie.

W10 sa týmto brutálnym a nepovolaným zásahom do Registrov a systému z dielne kutilov na Githube a spol. "vývojárov" urputne bráni do tej miery, že znefunkční záplatovanie. Stačí niekedy nepovolaná zmena permissions systémových kľúčov Registrov s ich doplnením o nové kľúče.

Pritom je to celé snaženie "easy debloadres" márne. Kto disponuje kvalitným HW Firewall zistí, že desina dokáže veškeré pokusy o zakázanie odosielania telemetrických paketov so šifrovanými 64kB cookies do ústredia MS, obísť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny