Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dá se někde v ČR koupit mobil proti šmírování Blackphone?

Kamaráde... Po přečtení tohohle odpadu nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Že ty budeš jeden z těch, který věří na chemtrails z letadel a každý den si ráno louhuje čaj v hrníčku s vlaječkou SPD?

Paranoia a sci-fi je jedna věc, realita je pak ta druhá. Ano, proti Googlu například je vedeno spoustu soudních řízení, 90% z nich ohledne "informací", jak zde ty popisuješ, je jen o tom, že Google udělal obchod za netržních podmínek a prodal informace moc draze, takže si na něho došláply antimonopolní úřady.

Ty další hovadiny už jsou čiré zoufalství najít za každou cenu něco, čím by sis obhájil, že tě Velký bratr sleduje. Zklamu tě, chyby v aplikacích zůstávají pořád chyby v aplikacích, což pozná i trochu zkušenější člověk z kódu. Chápu ale, že ty zkušenosti a vlastní rozum očividně nemáš, tak se radši spoléháš na "jedna bába povídala". V takovém případě ti ale ani šifrovaný mobil nepomůže. Nechci ti kazit radost ale při pořízení šifrovaného mobilu si musíš u operátora zajistit dohodu o takovém telefonu a operátor má bez ohledu na tvoje blafy povinnost uchovávat 2 roky záznamy tvých hovorů. Takže promiň, že ti kazím radost, "šmírován" budeš i tak :-)

Místo vymýšlení blbostí si zaplať alespoň nějakou podřadnou VŠ, kde tě naučí pracovat s technikou nebo si zaplať kurzy. Tahle neznalost a paranoia je v dnešním světě možná až nebezpečná tobě i tvému okolí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny