Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://techmsx.com/intl/order2.php?prod=wifiultraboost&net=1035&lang=cs&sid=f8928399-ceb0-44de-aee9…
TakUrcite 04.01.2020 20:22
TakUrcite
Tak tady bych to určitě nekupoval.Chybí jakékoliv informace o firmě,obchodní podmínky jen v angličti… nový
Karel04 04.01.2020 21:23
Karel04
Zařízeníčko WIFIBrost je zkrátka jen podvod, existuje také zařízeníčko, které "okrádá" dodavatele el… nový
Eman Fiala 09.02.2020 09:14
Eman Fiala
každá věc která se nabízí na internetu by měla projít odbornou kontrolou a přezkoušením a týká se to… nový
Karel04 09.02.2020 09:50
Karel04
Myslíš to tak, že za tebe budou přemýšlet a rozhodovat poslanci? :-) Ochrání tě jedna jediná věc: r… nový
touchwood 09.02.2020 13:40
touchwood
Kdyby sis místo toho rozčilování raději čistil cévy… nový
karel 09.02.2020 13:46
karel
https://lnk.sk/pzDF otočný stožiar na 8x80 prvkové, zosynchronizované Yagy s odchytením veškerých s… nový
Nuda 09.02.2020 09:56
Nuda
Ta "věcička" funguje maximálně jako běžný repeater - opakovač signálu, tj. zesílí dosah signálu, nik… poslední
Honore 29.03.2020 17:21
Honore

https://techmsx.com/intl/order2.php?prod=wifiultraboost&net=1035&lang=cs&sid=f8928399-ceb0-44de-aee9-28ea68f61295&cid=dIL8TKBOG0KKOBSN15H2494I

Připojte se kdekoliv v domě
Eliminuje problémy s připojením v mrtvých zónách
Snadná a rychlá instalace
Již žádné zpoždění internetu
Rychlejší stahování
Vytváří silnější a spolehlivější připojení

SPECIÁLNÍ NABÍDKA: WIFI UltraBoost dostupná se slevou (2 225 Kč) 1 113 Kč*(50 % za jednotku)

mam pochyby

Tak tady bych to určitě nekupoval.Chybí jakékoliv informace o firmě,obchodní podmínky jen v angličtině,platba jen kartou předem,doba dodání neznámá-možná 2 měsíce z Číny,reklamovat není kam.
A vyplnit údaje z platební karty přímo na jejich stránkách,tj.bez platební brány?To snad nemyslí vážně.
Na adrese https://techmsx.com se prodávají jen zubní kartáčky,kontakt do Brazílie.
Pryč od nich!!

Zařízeníčko WIFIBrost je zkrátka jen podvod, existuje také zařízeníčko, které "okrádá" dodavatele elektřiny a jistě i další. Na tyto podvodné systémy by se měl zaměřit nějaký odborník a nedovolit, aby lidé byli okrádáni. Dnes si může každý vyrobit a prodat na internetu cokoliv, snadno by se tím děla i trestná činnost, vždyť jaký je to problém vyribit si trhavinu, vložit ji do pěkné krabičky a po jejím otevření dojde k výbuchu, to dokáže každý středoškolák. Takže se domnívám, že demokracie sice není blbost, ale je nutné zajistit, aby nedocházelo k trestným činům a proto, každá věc která se nabízí na internetu by měla projít odbornou kontrolou a přezkoušením a týká se to také tzv, potravinových doplňků, aby lidé nevyhazovali peníze z okna, tolik ohledů si snad občan zasluhuje, takhle to vypadá, že stát tyto kšefty podporuje a nebo co je ještě horší, že odpovědní pracovníci úplatky. Tak už se laskavě proberte vy páni poslanci, nesedíte v parlamntu jen pro své platy, pokud ovšem nejste všichni podvodníci.

každá věc která se nabízí na internetu by měla projít odbornou kontrolou a přezkoušením a týká se to také tzv, potravinových doplňků

Ono se to ale zkouší.Ovšem ne na účinky a slibované vlastnosti,ale jen na zdravotní nezávadnost,u el.zařízení,výrobků pro děti i bezpečnost.Něco zachytí celoevropská databáze nebezpečných výrobků RAPEX.Ovšem ne vše na internetu ty atesty má,zvláště ty pochybné firmy na to kašlou.Kupující musí mít hlavně zdravý rozum a úsudek,když si chtějí objednat nějaký zázrak,který je prý superhitem na celém světě a jeho supertajnou výrobu zná ta jediná firmička,ukrytá pod P.O.Boxem.Viz zázračné spořiče elektřiny,paliva,přípravků na hubnutí,růst vlasů,zvětšení penisu nebo prsou,či dokonce kalkulačky na výpočet výherních čísel v loterii.A další super zázraky,co musíte rozhodně hned mít.:-)
Ani poslanci tedy každého blba neuhlídají,i když něco by tam dělat mohli.

Ta "věcička" funguje maximálně jako běžný repeater - opakovač signálu, tj. zesílí dosah signálu, nikoliv rychlost připojení... A může ji pouze teoreticky "zopakovat" maximálně do hodnoty rychlosti připojení, která odchází z routeru, takže jestli máte rychlost připojení např. 10 Megabitů za sekundu, nikdy nemůže být po "zopakování" vyšší...
Funguje to úplně stejně, jako kdyby Vám potrubím přitékala voda rychlostí třeba 3 metry krychlové za vteřinu a Vy průtok dál od Vás chtěl zrychlit na třeba 6 metrů krychlových za vteřinu - Ale když Vám každou vteřinu přitečou 3 metry krychlové vody, jak můžete posílat dál 6 metrů krychlových vody, když Vám každou vteřinu polovina tohoto objemu chybí, protože se k Vám nijak dostat nemůže?
V reálu byste sice "jako" posílal vodu dvakrát rychleji, ale pořád stejné množství vody ve stejném čase - stejně tak žádný opakovač "nevyrobí" z 1 Gigabajtu obdržených dat např. dvakrát tolik, tj. 2 Gigabajty dat - kde by vzal chybějící 1 Gigabajt dat, když ten ještě ani do routeru nedorazil?
A to nemluvím z pohledu smlouvy mezi zákazníkem a poskytovatelem o rozdílu mezi "maximální rychlostí připojení", "garantovanou rychlostí připojení", reálně dosahovanou rychlosti připojení, ale to je další téma...:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru