Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skoro mrtvá deska po běžné očistě

Dík, MM tank!

Je jasné, že Ty jediný jsi suverénně pobral, oč mi tu jde, a co tu řešíme za problém - špek - a za to mockrát dík. Jsi profík a dokážeš konstruktivně poradit jediným příspěvkem!

Většina ostatních si buď z lenosti nepročtou poctivě celý dred a pod rouškou "snahy o pomoc" pak dělají z člověka, co dělá s PC také léta, blba nebo nevděčníka. Anebo si snad myslí, že snědli všechnu moudrost světa a k naprosto neužitečné radě (některé věci se již předpokládají za samozřejmé na určité úrovni; jako že jsou desky mnohovrstvé,atd.) Tě pak ještě chytnou třeba za překlep a přihodí si invektivu ...!!! To snad ani nebudu komentovat, že ano? Tací v této poradně nemají co dělat - ti totiž nechtějí poradit, ale ukázat, jací jsou frájové a poradí Ti něco v tom stylu, že "poledne je také 12:00" a drze přidají "a to jsi nevěděl? ... Fakt nemožné.

Jasně MM tank - deska je na jednom místě u CPU takovým symetrickým útvarem (proto mi to asi uniklo) napříč plošných spojů celkem brutálně (hluboko) škrábnutá. Téměř jistě tedy půjde o toto.

Takže díky moc a pěkný víkend (a ne pracovní, jako ten můj...)!!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny