Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Skoro mrtvá deska po běžné očistě

To: gd

ALE ASI JEN DALŠÍ PŘÍPAD, že? Nebo fakt jen tak pomalu chápeš? Sorry, ale nazvat tebe také blbcem za tvůj arogantní příspěvek ti budiž lichotkou (za víc soudě podle příspěvku nestojíš). Anebo se léčíš na hlavu, bo jinak tvůj blábol, navíc po vyřešení (!), tomu napovídá.

Mam tu jednu opticky dobrou desku HP, pritom je absolutne mrtva.
Pokud TY soudíš kvalitu dle vzhledu - tvůj problém, ať to ale ví ostatní. (Ach, jak ty musíš trpět vlastnictvím množství pozlátek...)

treba Gigabyte GA-P31-DS3L - deska za 1300, tudiz drazsi je relativni pojem
Když píši dříč, tak myslím dříč - ta HP je neskutečně stará a přesto stále funkční. Ale kdybych to měl tedy srovnávat NESMYSLNĚ PLOŠE, JAKO TY, tak ti píši: ta HP stála tehdy 8500,-Kč ...

asi zacnu verit na trpasliky:
... až teď? Vypadáš, že jsi nikdy na nic jiného nevěřil. Navíc zjevně NEPOZNÁŠ a NECHÁPEŠ jistou NADSÁZKU.

Pokud za sluzbu neplatis
Speciálně tvůj "opravdu věcný" příspěvek je k nezaplacení... Počkej, něco ti mohu prodat (zjevně bereš všechno a draho, takže s tebou musí být radost obchodovat).

a nesouhlasis
Nejsi bolševik ?!?!?

Jen nevim co je na tom tak "spekateho", kdyz po cisteni desky deska nejede?
Nevíš toho asi ještě spousty a spousty. Ale k věci - už vidím tebe, jak bravurně najdeš něco, co vypadá jako kosý řez žiletkou.

My vime, ze jsi super odbornik
Poslyš, nemáš ty nakonec jen nějaký pořádně hustý mindrák?


Mimochodem JAK JSI PORADIL TY, ŽE MÁŠ "ÚSTA" PLNÁ KECŮ?


Takže na tvou aroganci se muselo arogancí, jinak to nepůjde, protože asi nechápeš, že nejprve se někdo na něco slušně zeptal (založil téma) a teprve následně dostal odpověď na, níž teprve reagoval v jejím duchu. I tak ale ze slušnosti jistil zakladatel tématu svůj příspěvek emotikonami, kdyby náhodou nebyl pochopen správně. Význam emotikon ti zřejmě stále uniká. Zkus se zamyslet - a možná to dáš dohromady i sám. A propos příjemné zrcadlo tvé aroganci???

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny