Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemys netem

Zdarek
Mam problem s internetem kterej mam od soukromnika a nevim proc vzdy kdyz zapnu pc prijme kolem 1000 paketu a net spadne. Ani se neukaze ze spadl proste nejdou nacist stranky a pakety se nenacitaji. Vzdycky to vyresim tak ze PC vypnu PC vypojim modem zase zapojim a zapnu PC pak uz to nevypadava ale uznejte samy ze mne uz to pekne otravuje3-[3-[3-[ . Zkousel sem vsechno na vycisteni ve windousu sem daval defragmentaci i vycisteni disku za programy sem zkusel Advance WindowsCare V2 personal,Tuneup Utilities 2008 a Ccleaner. Uz sem z toho celej hotovej uz fakt nevim co mam delat prosim vas poradte diky moc uz predem!!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To si ho mam pozvat dom nebo mu mam napsat mail?
Help 28.08.2008 20:06
Help
Pokud je to reakce na me a nastaveni podle pokynu poskytovatele internetu, tak jsem tim nemyslel, ze… poslední
Jan Fiala 28.08.2008 20:21
Jan Fiala

Pokud je to reakce na me a nastaveni podle pokynu poskytovatele internetu, tak jsem tim nemyslel, ze by sis jej pozval domu, ale podival se na papir, na kterem mas napsany parametry pripojeni a informace, jak pripojeni nastavit.
Pokud zadny takovy papir nemas, pripadne tvuj poskytovatel nema internetove stranky, na kterych by sis to precetl, budes mu muset napsat nebo zavolat.

Clovek s normalnim selskym rozumem by si parametry pripojeni opsal z toho existujiciho pred tim, nez je smaze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru