Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Upgrade z Windows 7 na Windows 10

Cau,

popisu situaci v praci. Mame par dni do konce Windows 7 a tak jsem vyrukoval na ajtaky s upgradem na Windows 10, jedna se o PRO verze. Sef IT mi na to rika, ze na desitky nejsou penize a IT nema cas se tim zabyvat, bla, bla, bla.
Nedal jsem se odbyt a on mi rika, no a ty pocitace umis, administratorska prava stejne mas (kvuli jedne hloupe javovske aplikaci), tak si to upgraduj sam, kdyz je to vlastne zadarmo. My na to cas ted po novem roce nemame.
Tak mu rikam, ze moznost zadarmo uz davno skoncila a ze nejake obezlicky v praci pouzivat nebudu. On na to, ze ted to zase funguje normalne, kdyz je konec Windows 7.

Stahnul jsem teda na PC ten Media Creation Tool, dal jsem tam upgradovat tento pocitac a ono to upgrade toho PC udelalo. Koukal jsem potom do ovladacich panelu a hlasilo to, ze system Windows 10 byl aktivovan.

Dotaz teda je, jestli je to teda pravda, ze se da upgradovat zadarmo v pohode a jestli je to teda legalni to takto udelat. Preci jenom neni to domaci PC. Podle naseho IT je vse v nejlepsim poradku, ale stejne se chci zeptat a pozadat o potvrzeni, ze si to nemysli jen u nas v praci, ale ze je to teda ok.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny