Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slabé fps u Steam her.

Debata pobavila. Vskutku.

1) Jak že se poznává rozdíl mezi 60 a 120 FPS na 60 Hz monitoru? :-D To se chci naučit. Nehledě na to, že jen zlomek naší populace pozná rozdíl mezi 60-120 FPS, natož třeba mezi 60 a 144. Už bylo X studiemi dokázáno, že 24 FPS bere oko jako plynulý obraz, u PC her se nám trochu zdá, že se to trhá. 60 FPS je standardizovaný formát, který dokáže většina naší populace rozpoznat.

2) Pan Railee si tu plete pojmy "odezva" a "snímkovací frekvence" což je velmi smutné. Asi by mu měl někdo vysvětlit, že se jedná o 2 rozdílné věci.

3) Taky mi to připadá jako ubohé honění se za číslíčkem na FPS metru. Podle mě pokles FPS má cenu řešit až když jsou FPS nižší, než dokáže zobrazit monitor. Taktéž existuje hromada studií, která dokázala, že pocit lepších FPS je pouze placebo a člověk to při vypnutém ukazateli není schopen poznat.

Ve finále nevím, na co chceš radu. Pleteš tu nepodložené bludy a vyskytují se tu blbosti, jako že by 60 Hz monitor mohl zobrazit víc FPS.

Jelikoz je CS:GO vysoce kompetitivni zalezitost a beru tu hru velmi vazne,tak pokles z 350fps na 120fps je na ocich velmi znat,kazdy kdo hraje tak ty fps proste cejti.Ten komu jsou jedno,jsou jedno.

To je bullshit jako prase :-D Pokud nemáš monitor, který ti je schopen zobrazit 350 FPS (jako že nemáš), tak nemáš rozdíl jak poznat. Jedná se jen o egoistické honění za číslíčkem a otravování zde na poradně, kde lidi chodí se seriozními dotazy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny