Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slabé fps u Steam her.

Váš příspěvek také pobavil.

1) Jen se to naučte, otevřete si FPS hru a klidně se jen otáčejte. Lépe ale jděte do hry. Jednou s 120 fps, podruhé s lock na 60. Pokavaď rozdíl neuvidíte, to není chyba ani tazatele ani mě. Studiemi bylo dokázané všechno možné, kolikrát se to do pár měsíců změnilo. Na "američtí vědci..." nehraju. Ano, samozřejmě to nějakou myšlenku má, ale výjimka potvrzuje pravidlo.

2) Ano, možná jsem to špatně podal. Technicky je to však i odezva. Pokavaď hra jede na 60 fps, tak i veškeré inputy do hry se obnovují každých 1/60 vteřiny. Pokavaď hra jede na 120 fps, obnovovací doba se zkracuje na 1/120 vteřiny. Tím se technicky i zmenšuje odezva. Sám jsem i psal, že monitor to nezobrazí, ale na input lagu je to znát. Doporučuji nevyjímat jen části věty, které se Vám hodí.

3) Honění možná pro Vás, někdo to vidí a pozná. Podle Vás to vidět není. Řešit to má smysl už, když ty fps kolísají. To je totiž vidět i více než samotná nízká fps. Drop z 350 na 120 je vidět kdykoliv, protože to většinou znamená, že aby takový drop nastal, v jednu chvíli snímky prostě chybí úplně a to už prostě vidět je na čemkoliv.

Jako otravování mi přijde Váš příspěvek, který vlastně nepřináší žádné řešení, akorát rýpání do ostatních a ohánění se "studiemi" a tím že to Vy nevidíte... Pokavaď k tématu nemáte co říct, prostě ho ignorujte.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny