Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Slabé fps u Steam her.

Ne drahoušku, nemáš jak poznat víc jak 60 FPS na 60 Hz monitoru, to je jen tvoje zbožné přání :-) Nejsi náhodou ten, co tu minule blekotal o Matrixu? Uvažováním jsi dost blízko. S PC pracuji déle, než ty taháš kačera na tomhle světě. Nikdo neví vše a ani já ne a mám v některých odvětvích velké mezery, někde tomu naopak dost rozumím. Pokud tu chceš ale zpochybňovat základní znalosti, patříš do blázince, ne na PC poradnu :-)

1) Na "americké vědce" nejedu. Opírám se o studie probíhající už od 90. let po celém světě, které každá jedna vedle druhé říkají to samé: vidění obnovovací frekvence a její rozlišování je velmi subjektivní, ačkoliv v průměru drtivá většina lidí na tomhle světě rozezná rozdíl mezí 30 a 60 FPS ale mezi 60 a 120 už ne. Chápu, že se neorientuješ v akademických kruzích ale nechovej se jako babka na vesnici "u čeho jsem nebyla, to neexistuje", působí to přinejmenším trapně :-)

2) Ne, to vážně není odezva, máš silné nedostatky v téhle oblasti, které si dokázal dalším komentářem :-) Odezva je odeslání onoho obrazu z počítače do monitoru a čas, kdy monitor tento obraz ukáže. Je jedno jestli to je 60 nebo 120 nebo 3 600 000 000 snímků za sekundu. Odezvu výrobce neuvádí v závislosti na 1 snímku.

3) Snímky nechybí, už nahoře jsem uvedl, že člověku stačí k plynulému obrazu 24, resp. 30 FPS. To, že ti dropnou FPS ve hře, jen znamená, že tam je méně vyplňujících sub-snímků, které vyplňují pouze hlavní snímky, které se zobrazují vždy primárně. FPS drop se počítá podle toho, na jaké FPS je hra dělána. Hry se dělají ve standardizovaném formátu 30 FPS, občas i 60 FPS.
A znovu k té absurdní tezi, ne, na 60 Hz monitoru vážně neuvidíš pokles mezi 350 na 120 FPS. Nemáš jak. Pokud ti to pořád nedošlo, doporučuji si jít udělat nějaký kurz či studovat školu. Jestli by tvoje ego utrpělo, zkus si alespoň přečíst něco jiného než Wikipedii :-)

Suma sumárum jsi klaun, který si myslí, že s anonymizerem tu může rozdávat moudra a nikdo se mu nevysměje. To samé doporučím tobě, pokud o daném problému nic nevíš, bude pro příště lepší, aby si radši ten komentář ani nepsal. Tuto debatu mezi námi končím, hádka s někým, kdo si plete odezvu a obnovovací frekvenci, je vážně pod moji úroveň :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny