Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Možno vymazat složky a soubory z mobilu, bez toho, aby byl pak nějaký problém?

Dnes jsem si stahoval nějaké fotky z mobilu Xiaomi Redmi 4A, Android v.7.1.2, které mám uloženy na SD kartě s kapacitou 32GB. Přitom jsem při kontrole volného místa na této kartě zjistil, že je už skoro plná. Nějak se mi to nezdálo a tak jsem zjišťoval, která složka má největší obsah. Zjistil jsem, že největší obsah má složka MIUI/backup/allbackup, ve které je "napakováno" 21 složek, s obsahem 15,7 GB. Takže zabírají polovinu kapacity karty. Jde o složky, v podstatě se shodnými soubory, s minimálním rozdílem a obsahem (800-900 MB) vztahujícími se k různým aplikacím a končícími koncovkou .bak. Pokud vím, jestli se nepletu, mělo by jít o soubory zálohové. Mohu vymazat všechny tyto složky a soubory, aniž by došlo k nějakým problémům, při následném spouštění aplikací, uvedených v těchto složkách? Děkuji za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli to máš překopírované do PC, tak bych to bez obav smazal. Nepíšeš, jaký program používáš na zá…
Lukas1982 18.01.2020 10:55
Lukas1982
A proč bych to měl překopírovávat do PC? Nerozumím tomu, o co vlastně jde a jaký mají význam. Ony se…
George63 18.01.2020 11:11
George63
ale nechápu o co jde, proč a za jakým účelem. Když chceš něco trvale smazat,je rozumné si udělat ně… poslední
Karel04 18.01.2020 13:19
Karel04

ale nechápu o co jde, proč a za jakým účelem.

Když chceš něco trvale smazat,je rozumné si udělat někam zálohu.Zvláště když nevíš,o co přesně jde a jestli to bude někdy potřebné nebo ne.Tu zálohu lze smazat po vyzkoušení všech aplikací.Jestli mobil začne hlásit,že nemůže něco najít,třeba pro opravu nebo obnovu,lze to na tu kartu vrátit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru