Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní PC sestava 40-50k

Zdravím.

Dívám se po novém herním počítači, který by mi nahradil 4 roky starou sestavu za 20k. Ta sice stále slouží, ale novější hry už na tom radši ani nezkouším a stačí pár grafických módů ve Skyrimu a nerozjedu už ani ten. Cílem je něco, co rozjede Death Stranding, Red Dead Redemption 2, SW Jedi Fallen Order a zároveň utáhne druhou obrazovku, na které mi pojede nejčastěji nějaký seriál.

Můj budget je takový, že jsem schopný do toho vložit 50k bez monitoru a OS, ale nemám potřebu jít do toho nejdražšího, co je momentálně k mání. Ideální by bylo něco, co dokáže držet krok ještě za třeba nějaké 4 roky, až se ta náročnost her zase zvýší. Pokud je teda možné v mém budgetu tohoto dosáhnout.

Koukám se na pre-made sestavy od Alzy a CZC, ale asi se finančně vyplatí jít spíš do něčeho custom, kde si člověk každou součástku sám vybere, že? V historii poradny jsem našel list od M-Pola (https://www.alfa.cz/basket.php?items=_4WM9013LLE01510H01398601501Y014WNI010UTD014CLJ0150VV01), vyplatí se do toho jít? Nevadí absence HDD?

Díky!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny