Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ktery telefon zvolit pro kvalitni fotky?

Jako jo, ja to znam taky, uz mnohem vic fotim mobilem nez fotakem, protoze presne jak rikas, vytahnes placku z kapsy, tap a nekdy z toho umi vypadnout i pekne fotky. Taky jsem sama vys psala, ze na prohlizeni na mobilu nebo na sdileni na FB to v klidu staci. A verim tomu, ze lidi, kteri se focenim s mobilem vylozene zabyvaji, z nej dokazou vykouzlit i hezky fotky, ale taky si jsou vedomi jeho omezeni.
Ale moje vecerni fotky z iphonu proste casto vypadaji tak, ze na displeji dobry (pokud si to moc nezoomnu) a kdyz si to treba otevru na pocitaci, tak "jezisi to je hnusny" :-) Ale ono dost zalezi i na tom, co na te fotce vlastne je, pokud je to neco podobneho, jako jsi poslal od sveho kamarada, tak takovehle fotky obecne nevypdadaji spatne ani z meho telefonu, ale kdyz chci fotit treba neco mensiho/zblizka a bez svetylek, tak tam uz to neni ono.

No ale stejne nejlepsi je, kdyz si takovej "fotomobil" treba poridi expert, co na nem pak pouziva digitalni zoom a blesk.
To mi pripomina, jak jsme meli pred vanocema slezinu a pozadali jsme cisnika, aby nas vyfotil a bylo to mym mobilem, kde mam defaultne blesk vypnuty.. po 2 fotkach bez blesku ho radsi zapnul a vyfotil nas jeste s bleskem.. vsichni pak meli takovyhle krasny ocicka:
[EEyD.png]
Pritom ty fotky bez blesku nevypadaji az tak zle, bylo tam sice nic moc osvetleni a neni to zadny umelecky dilo, ale vsichni jsme k poznani :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny