Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s napájením notebooku

Zdravím, upozorňuji předem, že technickým věcem nerozumím a popis mého problému bude dost laicky napsaný. Mám problém s napájením u notebooku Acer Swift 3. Z ničeho nic mi rok starý notebook přestal fungovat bez nabíječky a nabije se max na 60 %, ale jakmile se vybije cca pod 20 tak na tu chvilku bez nabíječky funguje. Nevíte, kde může být problém?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud jsi ho nechal vybit do mrte (az se sam vypnul), a pak nechal dlouho lezet nenabity, tak ji moh… poslední
Henonee 01.02.2020 01:12
Henonee

Pokud jsi ho nechal vybit do mrte (az se sam vypnul), a pak nechal dlouho lezet nenabity, tak ji mohl zhuntovat baterku (byt dlouho vybita ji fakt nesvedci) a proste uz to ma za sebou (normalne by takhle odesla az po nekolikaletem provozu) - pak skutecne je potreba ji vymenit (nebo reklamovat NB, pokud ti to uznaji)

Naopak mit NB prakticky porad v nabijecce mu skodi podstatne min.

(Samozrejme je idealni mit baterku nabitou stale mezi asi tak 40% a 80%, ale to bezne NB neumi a taky, pokud se odpojis kdyz je zrovna bliz tem 40%, se ti pri pouziti na baterku vypne driv protoze je zrovna malo nabita - a taky to znamena spoustu prace, za ktere ti to prodlouzeni zivotnosti asi nestoji, baterku nejsou zas tak drahe, jako lidsky cas a pohodli)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru