Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Motivy ve Windows 10 na více PC

takova vyfikundnost

Staci se podivat do navodu : https://docs.microsoft.com/cs-cz/azure/active-directory/devices/enterprise-state-roaming-windows-settings-reference
Ten motiv je cloudově uložen a synchronizován s konkrétním účtem Microsoft.
Kupříkladu na Pc s Windows 10 (nezáleží kde) a přihlásím se účtem A@hotmail.com tak se uživatelské prostředí a mé preference změní na to, jak jsem ho měl nastaveno nebo používal naposled.
Pak jdu na jiné PC přihlásím se a opět se vse vrátí do stavu, tak jak jsem co s Windows 10 dělal.
Když se na tom samém PC prihlasim s MS účtem B@hotmail.com, tak se vše opět změní tak, jak to uživatel B@hotmail ma nastaveno.
Jestli používáš jeden Hotmail pro všechny PC s Windows, všechny pokud je synchronizace aktivovaná se budou aktualizovat stejně.

Ale s OneDrivem nebo s licencí nebo počtem licencí to nemá nic společného, jen s účtem MS se kterým jses na PC přihlásil, kterým jsi otevřel a synchronizoval určitou saison.

Jestli chceš motiv zvlášť pro stejný účet, tak zkratka nepoužívej pro motiv synchronizaci. Synchronizace motivu jde "na jeden klik" dezaktivovat v nastavení :

Nastavení - Účty → synchronizace

Najdeš tam jak synchronizaci jazyka, ergonomie, parametry tak tvůj požadovaný "MOTIV"
[1fdc0f893412ce55f0d2811821b84d3b-181.jpg]

(Podstatou toho všeho, je umožnění uživateli dokončit praci na jednom PC a pokračovat na jiném, což v základě až tak špatný nápad není. Tak jako možnost uložení různých nastavení což mnohdy ušetří spoustu času. Vsemu cemu clovek nerozumi hned nemusi byt "vyfikundnost'"
Takle když prijdu kupříkladu k tobě domů , přihlásím se na tvé PC s Windows 10, tak motiv tak jako vše ostatni (rozložení a nastavení klávesnice, vlastní úpravy) se zobrazí, tak, jak jsem ho nechal u sebe doma. Nebo když používáš nějaké specifické nastavení se jen přihlásíš a nemusíš vše nastavovat znovu. )

https://support.microsoft.com/cs-cz/help/4026102/windows-10-about-sync-settings

PS: Promin za chyby, psal jsem to doslova na koleni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny