Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aku multifunkcnu tlaciaren do 400€

Také mě tato (L550) napadla, jenom neumim tolik myslet v €, proto jsem myslel, že je nad limit. Mám ji v práci a jsem s ní taky docela spokojený (síťový tisk ani fax jsem dosud nevyužil, fax už nemaji ani na sekretatiátu, kdybych ho měl v kanceláři, bylo by to docela zajímavé). Doma mám L805, to je jenom tiskárna (má 6 inkoustů, ale ani na fotkách se to moc nepozná, prostě obě tisknou dobře, L550 možná neumí bezokrajový tisk (ale nijak jsem po tom nepátral), L805 umí potisk DVD). Do 400€ (po našem 10 tisíc) se vejdou obě.
To plnění inkoustů, navzdory reklamě epsonu, to opravdu neni úplně ono, ale dá se to zvládnout. Je dobré dát si pod to noviny a mít po ruce ubrousky, vždy se něco vybryndá, minimálně kolem plnícího otvoru a je dobré to otřít. Náklady na tisk jsem ještě nepřepočítával, inkousty tam vydrží dost dlouho, v práci tak 2 roky (černá rok), doma tiskneme fotky, tak to ubejvá trochu rychlejc, LM a LC dolévám odhadem dvakrát do roka, ostatní jednou do roka. Inkousty vyjdou na cca 1500 (6 lahviček po 250), ale nikdy jsem nekupoval všechny najednou.
Mě teda akorát trápí, že se čas od času zanesou trysky a čištění má spíš opačný efekt, musí se mnohokrát zopakovat (já teda ještě když mi to tohle udělá čistim parkoviště hlavy, zvlášť ta gumová stěrka na sobě mívá nabalený prach a smetí a podezřívám, že tím špiní hlavu). Pak už mám jen takové drobné připomínky, třeba k funkci oboustranného tisku, který je jen ruční. A speciálně L550 má tendenci podávat papír křivě (L805 má lepší vedení papíru), zvlášť na oboustranném tisku je to hodně znát. Obě tiskárny jsou už celkem letité, ale snad pořád v prodeji, i když mají následníky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny