Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Set top box pro Netflix ?

Zdravíčko pro zdejší vlivné osazenstvo,

přátelé veškerého IT a Multimédiálního dobrodružství měl bych na Vás jeden dotaz týkajíc se mé postarší Sony TV.

Chtěl bych si pořídit set top box (zařízení), které bych mohl připojit ke své starší Sony TV (která nemá internetové zapojení).
Set top box aby uměl jak příjimat zbrusu nové frenkvenční vlny, tak i jakýsi web browser přes který bych mohl spustit Netflix Youtube apod. (tedy internetové připojení). Pokud takové zařízení opravdu existuje prosím o pár tipů.

Mockát děkuji.

Vašnosta RapMajstr Poulíček

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud chces DVB-T2 a zaroven schopnost Netflixu, tak v podstate neni nic na vyber. Takze mozna rozu… nový
CalebCox 14.02.2020 10:49
CalebCox
"Set top box aby uměl jak příjimat zbrusu nové frenkvenční vlny", tak to ti neporadím (nerozumiem čo… poslední
ok 14.02.2020 13:36
ok

Pokud chces DVB-T2 a zaroven schopnost Netflixu, tak v podstate neni nic na vyber.

Takze mozna rozumnejsi reseni jit cestou IPTV, kde vetsinou sirsi nabidku kanalu (pominu obahovou kvalitu), moznost zpetneho shlednuti (vetsinou tyden) a moznost "nahravani". V tomto pripade uz by to bylo o neco jednodusi, dle preferenci bych poradil bud AndroidTV (Nvida Shield, Xiaomi TV box, Strong SRT 202EMATIC) nebo AppleTV.

TV boxy z cinskych eshopu (a jejich rebrandy jako Tesla, Evolveo apod.) neres, v drtive vetsine pouzivaji spatnou verzi OS (telefoni/tabletovy Android misto AndroidTV) z cehoz vypliva spatne ovladani, nepodporuji prehravani DRM obsahu (Netflix, HBO Go), o certifikaci pro tyto sluzby nemluve.

"Set top box aby uměl jak příjimat zbrusu nové frenkvenční vlny", tak to ti neporadím (nerozumiem čo vlastne chceš - nehovorím rečou tvojho kmeňa). Ale k internetovej televízii sa najľahšie dostaneš tak, že si na voľný HDMI port pripojíš zariadenie Google Chromecast (cca 30€).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru