Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s driverem nebo grafickou kartou

Tu hru u které se to stalo, šlo o zakupovanou nebo stahlá někde z netu?
Bude důležité aby jsi řekl pravdu, protože nějaký crack co byl u stáhlé hry ti mohl něco poškodit a další kroky by byly zbytečné.

V prvé řadě odpoj PC od sítě (internetu), zcela odstraň, odinstaluj ovladače pro tvou Nvidia i s instalační složkou Nvidia pod "C:/".
(Jestli se na to necítíš, tak pro čisté odstranění ovladačů pro tvou Nvidi a použij třeba DDU na stáhnutí zde : Display Driver Uninstaller )

Pak vypni PC, proveď "Clear CMOS" (nebo na chvilku vytáhni CMOS baterii jestli k ní dostaneš) a po tomto obnovení spusť znovu PC / Windows.
[89236-cmos-png]
Neinstaluj nic, bež do "správce zařízení" a napiš co za informace máš napsané u položky Grafická karta, nebo jestli se ti zobrazuji u komponentů červené vykřičníky.
(správce zařízení najdeš v hlavní nabídce START přes pravý klik, nebo z příkazového řádku spusť devmgmt.msc)

Jestli s PC trochu umíš, tak přilož i informace které jsou v tom samém okně o informacích o grafické kartě ale u položky zaznamenané změny "Udalosti, Events", kde jsou vypsány změny na urovni zavádění GPU.

Spravce zarizeni → Graficka karta → pravy klik na tvou grafiku "vlastnosti" → Udalosti

[89235-events-png]
První tam bude "Device deleted / unistall" který jsi měl udělat jako první a před ním bude (mimo display.inf) napsané co se s tím GPU stalo, tak tu informaci vlož do tvého příspěvku je to důležité !

"Obsah -EVENTS- vypadá nějak následovně" :
(Když položka "Udalosti" bude prázdná, tak klikni na položku označenou pod číslem "2" → "View All Events").

[89237-vvnts-png]

( Bez informace co se stalo tak vše bude jen hádání)

V případě že už se ti obraz zobrazuje normálně, tak připoj PC k síti a proveď novou instalaci grafického ovladače nejlépe ze stránek výrobce (výrobce kterého neuvádíš tak jako její model), nebo 391.35 WHQL V.2018. (nesnaž se tam rvat poslední nebo nějaké bez WHQL)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny